DECLARATIE CUTREMURATOARE!

Medicul Robert Gallo recunoaște că a creat virusul SIDA cu scopul depopulării planetei!

Cercetătorul Robert Gallo creditat cu „descoperirea” virusului HIV, a spus că, de fapt, ar fi creat SIDA în mod intenționat în scopul depopulării Globului. În Aprilie 1984, Robert Gallo făcea o cerere de brevetare a descoperirii sale, respectiv virusul HIV/SIDA. Numeroasele dovezi științifice arată că virusul SIDA este un brand secundar al programului american Virusul Special. Programul Virusul Special (program virologic federal iniţiat în anul 1962 şi încheiat în 1978). Ulterior, Virusul Special a fost administrat pe post de „supliment” injectabil pe durata campaniilor de vaccinare din Africa şi din Manhattan.

După un interval scurt de timp, în lume a izbucnit un focar de infecție în masă cu un virus non-uman total diferit de cele existente în acel moment şi foarte contagios. SUA a urmărit să dezechilibreze complet şi în mod deliberat mecanismele defensive ale organismului. Programul în discuţie a căutat să modifice ordinul particulei de virus astfel încît să se încadreze şi într-o categorie de „boli casectizante” denumită „Visna”. Potrivit procedurilor SUA, SIDA reprezintă un proces biologic de dezvoltare în laborator a straniului virus Visna, detectat prima data în Islanda la un eșantion de oi. Majoritatea cercetătorilor sînt de părere că virusul SIDA a luat naştere în laborator.

Acest amănunt este confirmat şi de natura „multi-matisată” a secvenţei biologice a virusului HIV, respectiv de teza ştiinţifică a dr. Gallo din 1971 cu titlul „Transcriptaza inversă a particulelor virale de tipul C de origine umană”. Ori teza de specialitate asupra Virusului Special a lui Gallo din 1971 este identică cu cea publicată la anunţarea descoperirii virusului SIDA în 1984. La începutul acestui an, dr. Gallo a demisionat din funcţia de „director de proiect” al programului federal de proiectare de virusuri cu numele Virusul Special.

Organigrama programului şi cele 15 rapoarte de progresie reprezintă o dovadă incontestabila a implicării Statelor Unite în reducerea controlată a populaţiei lumii prin intermediul unui virus hibrid proiectat să „extermine” omenirea. Toată atenţia este aţintită în prezent asupra echipei medicale din cadrul Biroului de Contabilitate SUA, aflată sub conducerea lui William J. Scanlon. Între anii 1964 şi 1978, programul virologic federal secret a cheltuit 550 de milioane de dolari din banii contribuabililor pentru crearea virusului SIDA.

Sursa: InfoAlert.ro