DE CINE SE INDRAGOSTESC SI DE CINE SE FERESC NATIVII VARSATORI

Spiritul independent afectează puternic viaţa intimă a Vărsătorilor. Se spune că pot iubi profund numai o dată în viaţă. Dar nici acea iubire nu rezistă prea mult în timp. Nativii Vărsători sînt, poate, cei mai ghinionişti în dragoste, dar au și ei partenerii lor ideali.  

Nativii Vărsători îşi găsesc greu perechea potrivită. Cei mai mulți se îndrăgostesc fie de persoane prea pretenţioase, fie de persoane prea conservatoare ca să le rămînă alături.

Cînd iubesc prima dată în viaţă cu adevărat, Vărsătorii oferă totul partenerului lor. Sînt în stare să îi suporte şi să îi ierte minciunile, viclenia, ba chiar şi infidelităţile. Fac totul, numai să nu rămînă singuri.

Dacă, totuşi, relaţia se destramă, încrederea Vărsătorilor în dragoste va fi zdruncinată pentru totdeauna. Nu vor mai dărui altui partener aceleaşi sentimente puternice şi nu se vor grăbi să se căsătorească.

De aceea, nativii Vărsători este bine să aleagă de prima dată cel mai potrivit partener pentru ei.

Partenerii ideali pentru nativii Vărsători

Căsnicia ideală pentru un Vărsător este cu un partener din Balanţă, oricît ar părea de curioasă această asociere. Balanţa are aceeaşi natură duală ca Vărsătorul, iubeşte petrecerile şi îi place să fie răsfăţată, sarcină pe care nativul Vărsător o va îndeplini cu bucurie.

O altă relaţie în care Vărsătorul ar putea fi fericit, este relaţia cu un seamăn din aceeaşi zodie. Nativii Vărsători se vor înţelege perfect unul pe celălalt şi îşi vor accepta toate capriciile.

Ce relații pot avea nativii Vărsători cu celelalte semne

Vărsător – Berbec

Nici unul din ei nu va accepta să îşi dezvăluie secretele. Vărsătorul are tendinţa să acapareze toată atenţia şi să domine, ceea ce nu va fi pe placul Berbecului.

Vărsător – Taur

Sînt temperamente total diferite. Vărsătorul nu se va ocupa niciodată de casă sau de copii, aşa cum şi-ar dori Taurul. Relaţia lor se poate încheia dramatic.

Vărsător – Gemeni

Aparent, se pot înţelege de minune. Amîndoi au o viaţă socială bogată şi respectă nevoia de libertate a celuilalt. Dar, la cea mai mică urmă de îndoială, iubirea lor se poate risipi.

Vărsător – Rac

Nativul Rac este prea sensibil şi retras pentru un partener din Vărsător. Cel din urmă nu se poate adapta la stilul de viaţă casnic, tradiţional şi conservator al Racului.

Vărsător – Leu

Fiecare din cei doi încearcă să domine într-o relaţie de iubire. Dacă ajung să facă un compromis în privinţa libertăţii şi să se respecte reciproc, au şanse să fie fericiţi.

Vărsător – Fecioară

Fecioara are nevoie de protecţie, de siguranţă financiară şi de ordine. Vărsătorul nu se pricepe deloc să îi ofere aceste lucruri, ceea ce va declanşa numeroase dispute între ei.

Vărsător – Scorpion

Din punct de vedere spiritual, este dificil să se înţeleagă. Relaţia lor poate totuşi, funcţiona, dacă au grijă să nu îl facă pe celălalt să sufere.

Vărsător – Săgetător

Există o mare atracţie între cele două semne, mai ales de natură fizică. Pot trăi în concubinaj ani întregi, fără ca nici unul să ia hotărîrea de a se căsători, deoarece le este teamă de responsabilităţi.

Vărsător – Capricorn

O astfel de relaţie va fi dominată de tensiune, nefericire, îngrijorare. Capricornul se va simţi neglijat, înşelat, dat la o parte din viaţa atît de complexă a Vărsătorului.

Vărsător – Peşti

Depinde foarte mult de răbdarea lor şi de prietenia care se naşte între ei, ca o relaţie de iubire să reziste în timp. Dacă nu au încredere unul în celălalt, pot fi doar simpli amici.

Sursa: libertatea.ro