DACIA-BUIUCANI A OBTINUT A DOUA VICTORIE CONSECUTIVA IN DIVIZIA NATIONALA

Dacia-Buiucani a învins-o pe Speranța Nisporeni, cu 4-1, în ultimul meci al etapei a 25-a din Divizia Națională. Echipa antrenată de Andrei Martin se menține la un punct în spatele clubului Dinamo-Auto, care ocupă locul 5.

Dacia-Buiucani a început bine și a marcat deja în minutul al doilea, prin Vadim Crîcimari. Gazdele și-au dublat avantajul în minutul 58, prin Marin Căruntu. Speranța a redus din diferență peste un sfert de oră, prin ucraineanul Dmitro Coziban. Finalul a aparținut gazdelor. Denis Furtună a ridicat scorul la 3-1, iar rezultatul final a fost stabilit de Corneliu Cotogoi, în ultimul minut.

„Meciurile precedente cu Speranța au fost dificile, am pierdut și puncte. Astăzi am reușit să luăm trei puncte, dar sînt mulțumit doar de rezultat”, a declarat antrenorul echipei Dacia-Buiucani, Andrei Martin.

În celelalte partide ale etapei a 25-a s-au înregistrat rezultatele: Petrocub - Sfîntul Gheorghe 2-0, Sheriff - FC Florești 6-0, Milsami - Codru 7-2 și Dinamo-Auto - Zimbru 3-0. Următoarea etapă este programată în perioada 19-21 martie. Derby-ul Sheriff - Petrocub este programat vineri, la Tiraspol.

Sursa: IPN