CUVINT DE FELICITARE PENTRU PRESEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA

Stimate Domnule Preşedinte,

Din numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și al meu personal, Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei Dumneavoastră de naştere, simbol al aprecierii noastre față de dedicația și atitutidea pe care o aveți pentru fiecare dintre noi!

Acesta este un prilej deosebit de a Vă asigura respectul nostru pentru ceea ce ați făcut și continuați să faceți ca profesionist. Atît noi, cît și cetățenii Republicii Moldova am admirat corectitudinea, integritatea și independența Dumneavoastră în funcțiile de Ministru al economiei al Republicii Moldova (2006-2009), Prim-viceprim-ministru al Republicii Moldova (2008-2009), Deputat în Parlamentul Republicii Moldova (2009-2016) și de Președinte a Republicii Moldova.

Excelență, Vă știm drept o personalitate cu demnitate, al cărui punct de vedere a fost întotdeauna respectat. Totodată, sîntem onorați de prezența Dumneavoastră în calitate de lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și Vă manifestăm recunoștința pentru patriotismul de care dați dovadă, dar, în primul rînd – pentru omenia care Vă caracterizează.

Acestă fiecare zi ne oferă oportunitatea să apreciem înalt eforturile profesionale depuse de către Dumneavoastră în realizarea unor scopuri comune bine determinate și să Vă subliniem calităţile profesionale, perseverenţa, onestitatea şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zilnic în abordarea diferitor dificultăți, iar aceste succese au fost obţinute graţie spiritului de echipă, devotamentului şi capacităţii Dumneavoastră de a percepe şi soluţiona cele mai diverse probleme.

Vă dorim, domnule Președinte, multă sănătate, răbdare, puteri, să treceţi temerar peste obstacolele şi greutăţile ce Vă apar în cale, asigurîndu-Vă că noi vom fi alături, Vă vom susţine în toate iniţiativele frumoase pe care le preconizaţi întru promovarea în continuare a valorilor noastre moldovenești, întru prosperarea și creşterea bunăstării cetățenilor Republicii Moldova.

La Mulți Ani!

Zinaida Greceanîi, Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova