CUM SINT NATIVII TAURI IN DRAGOSTE SI IN FAMILIE. IATA CE CALITATI AU!

Nativii Tauri sînt romantici, deşi ascund cît pot de mult această trăsătură a firii lor. Se feresc să îşi arate sentimentele şi spun foarte rar „te iubesc”, din teama de a nu fi respinşi sau înşelaţi.

Nativii Tauri par ocupaţi mai mult de propria bunăstare, decît de fericirea femeii sau bărbatului cu care îşi împart viaţa. Dar, dacă îşi găsesc partenerul ideal, nimic nu mai poate concura cu dragostea pe care i-o oferă.

Taurii sînt capabili să iubească profund, sînt atașați de familie și vor face tot posibilul să își construiască o viață tihnită, lîngă partenerul ideal. Dacă nu îl găsesc în tinerețe, preferă să aștepte ani de zile, decît să facă vreun compromis în dragoste.

Taurii au pretenții mari în dragoste…

Partenerul unui Taur trebuie să se ferească să îi stîrnească gelozia. Nativii Tauri sînt foarte posesivi, de aceea şi rămîn fideli unei singure iubiri de-a lungul vieţii. Dar au pretenţii mari de la cei cărora le încredinţează inima.

Bărbatul-Taur

Este conservator şi nu se schimbă niciodată pentru nimeni. Din contra, iubita lui trebuie să îl accepte aşa cum este şi să îşi schimbe ea stilul de viaţă pentru a fi alături de el. Este bine să nu îl contrazici, doar de dragul de a-l contrazice. Va considera că încerci să îţi baţi joc de el şi este posibil să pună capăt relaţiei fără regrete.

Femeia-Taur

Este sinceră, cinstită şi caută un partener la fel de onest. Pe de altă parte, caută un bărbat curajos şi luptător. Nu poate fi atrasă niciodată de caracterele slabe, care pozează în victime pentru a cuceri o femeie. Nici aventurierii nu au mare succes dacă vor să cucerească o femeie din zodia Taurului. Ea are nevoie de multă iubire şi stabilitate.

Nativii Tauri, foarte buni familiști

Taurii sînt foarte ataşaţi de casa lor şi reuşesc să îi uimească pe toţi cu modul în care o decorează. Sînt foarte îndemînatici la gătit, la grădinărit sau la confecţionarea obiectelor utile pentru casă. Dacă vrei să îl cucereşti, fă-i un cadou care să îi înfrumuseţeze locuinţa şi te va aprecia foarte mult pentru acest gest. Aşa cum este atent la spaţiul în care locuieşte, Taurul este grijuliu şi cu membrii familiei. Copiilor nu le va lipsi nimic, mai ales dacă părintele Taur cîştigă suficienţi bani să îi răsfeţe. Îi va învăţa de mici puterea banilor şi va încerca să îi conducă spre acelaşi drum profesional pe care l-a ales şi el.

După: libertatea.ro