CUM SINT CU ADEVARAT NATIVII DIN ZODIA CAPRICORN

Se spune că toți cei care se nasc în zodia Capricorn au parte de mult noroc în viață și sînt apreciați pentru seriozitatea și corectitudinea lor. Au numeroase calități, dar și trăsături cu care nu se pot lăuda. Iată cîteva lucruri pe care, poate, nu le știai despre Capricorni. 

Cum este femeia din zodia Capricorn

La prima vedere ţi se pare distantă, rece, ba chiar uşor mîndră. Este doar un mecanism de apărare împotriva oamenilor care nu îi plac sau pe care nu îi cunoaşte suficient de bine. Nativa zodiei este gravă şi serioasă în comunitate. Este adevărat că nu are talentul să spună bancuri, dar ştie să recunoască o glumă bună şi se amuză copios. Tocmai asta este şi arma cu care o poţi cuceri: fă o glumă spirituală, fă-o să rîdă şi îţi va fi foarte uşor să te împrieteneşti cu ea.

Preocupată să urce scara socială

Firea ei ambiţioasă şi atrasă de succes o va îndemna să muncească sîrguincios şi să îşi construiască o carieră solidă. Familia, mai ales copiii, vor fi refugiul ei liniştit, dar serviciul va fi domeniul în care îşi consumă cea mai mare parte a energiei. Are nevoie de o poziţie socială cît mai bună pentru a fi mulţumită. Foarte multe femei din zodia Capricorn ajung cunoscute pentru meseria sau pentru pasiunile lor. Sînt scriitoare sau pictoriţe, talente pe care le descoperă uneori după anii adolescenţei. Multe native înclină totuşi spre meserii din domeniul medical, al asistenţei sociale sau al jurisprudenţei. O avocată din zodia Capricornului este cea mai bună alegere dacă vrei să cîştigi un proces.

Cum este bărbatul din zodia Capricorn

Te cucereşte din prima clipă cu manierele lui elegante şi cu o vastă paletă de cunoştinţe generale. Dacă primeşte o educaţie aleasă acasă, nativul Capricorn o îmbogăţeşte însutit de-a lungul timpului. Nu este bătăios ca un nativ din Leu sau din Taur care se străduiesc mereu să iasă în faţă dînd din coate. Capricornul rămîne în umbră şi te atrage cu zîmbetul lui elegant şi cu înţelepciunea cu care te povăţuieşte. Te face să îl remarci pentru munca lui şi pentru bunul simţ pe care îl demonstrează în fiecare zi.

Un angajat model

La serviciu, nativul din zodia Capricorn are o atitudine retrasă şi rigidă. Se împrieteneşte mai greu cu colegii, dar ajunge să fie foarte repede apreciat şi îndrăgit. Este muncitor, organizat şi prudent. Dacă azi este asistentul unui director de bancă, mîine va ajunge cu siguranţă pe un post de conducere. Îi plac foarte mult cifrele şi banii, aşa că va fi încîntat să lucreze în domeniul financiar. Este un angajat model în aparatul de stat, în primării, consilii sau Parlament.

După: libertatea.ro