CUM SINT CU ADEVARAT BALANTELE

Balanțele sînt printre cele mai prietenoase și apreciate semne astrale. Nativii acestei zodii te cuceresc cu zîmbetul și cu amabilitatea lor. Iar calitățile cu care se pot lăuda nu sînt deloc puține. 

Cea mai de preţ trăsătură: corectitudinea

Balanța este o fire vibrantă și plină de viaţă. Prietenii ei au deplină încredere în ea şi o admiră pentru modul în care ştie să se poarte cu toată lumea la fel de frumos. Este apreciată în mod deosebit pentru corectitudinea ei și pentru faptul că își găsește mereu timp pentru cei care au nevoie de ea.

Balanțele apreciază educația și cultura

Balanța este cultivată, citeşte mult şi este atrasă atît de cultură, cît şi de noile descoperiri ştiinţifice. Are gusturi rafinate care, dacă sînt însoţite de cîştiguri consistente, o vor ajuta să găsească hobby-uri deosebit de interesante, care să îi ofere mereu ceva nou, dar și satisfacții sufletești.

Au un stil de viață echilibrat

Nativii din Balanţă muncesc mult pentru a-şi satisface gustul pentru lucruri de valoare şi pentru a se distra. Pun mai puţin accentul pe casă, cît pe tehnologia şi confortul pe care îl au în interior. Talentul de a-şi construi un stil de viaţă cît mai armonios este una din trăsăturile definitorii ale Balanţelor. Poate de aceea, în unele situaţii aleg calea mai uşoară, ferindu-se de complicaţii.

Balanțele devin foarte repede populare

Nativul zodiei este unul dintre puţinele semne ale zodiacului care promovează prietenia şi buna înţelegere. Firea lui amabilă iese în evidenţă în orice împrejurare. Nu va rămîne niciodată insensibil la apelul disperat al unei rude sau al unui prieten. Poţi avea încredere în el că te va ajuta cu tot ce poate. Datorită acestei atitudini, Balanța devine uşor populară, oriunde s-ar duce.

Sursa: libertatea.ro