CUM SE COMPORTA ZODIILE LA PRIMA ORA A DIMINETII

Trezitul de dimineață este esențial! Studiile specialiștilor au demonstrat că trezitul de dimineață reprezintă un moment de sensibilitate. Mulți dintre noi sîntem iritați atunci cînd trebuie să părăsim patul și să ne axăm pe activitățile din cursul zilei.

Cu toate acestea, trezitul de dimineață este foarte benefic pentru sănătatea organismului nostru. Pe lîngă aportul crescut de energie pe care îl vom avea pe parcursul zilei, vom arăta mult mai bine, iar timpul ne va ajunge și pentru unele activități relaxante, cum ar fi plimbările, sportul. Putem spune că modul în care alegem să ne trezim dimineața ține, în mare măsură, de felul nostru de a fi și, evident, de semnul zodiacal.

Iată cum se trezește fiecare zodie în parte dimineața:

Berbecii  sînt gata să sară din pat la prima oră a dimineții. Sînt foarte activi, iar primul lucru pe care îl fac de obicei dimineața este revigorarea. O serie rapidă și eficientă de exerciții alături de o cafea tare reprezintă tabietul perfect pentru Berbeci. Nu le place să piardă prea mult timp cu alegerea ținutei de peste zi, aceștia aleg ceva confortabil și preferă să-și organizeze activitățile.

Taurii nu sînt făcuți pentru a se trezi de dimineață. Sînt lenți cînd vine vorba să se ridice din pat și preferă să mai lenevească puțin, vizionînd ceva la televizor. Au nevoie de spațiu, nu le place graba, mai ales dimineața, și e clar că exercițiile nu sînt pentru ei la prima oră a dimineții.

Gemenii – primul lucru pe care îl fac dimineața este să își verifice telefonul pentru a vedea ce s-a mai întîmplat în social media. Foarte curioși din fire, dimineața este momentul perfect pentru a purta cîteva conversații cu familia sau prietenii. Sportul nu e punctul lor forte dimineața, dar, dacă își iau un angajament, există probabilitatea să îl respecte.

Racii sînt la fel de liniștiți dimineața precum Taurii. Le ia destul de mult timp să se ridice din pat însă odată ce au făcut-o, vor petrece mult timp în baie. Procesul de îngrijire este foarte important pentru Raci la prima oră a dimineții, după care se pot axa pe activitățile zilnice.

Trezitul de dimineață nu este favoritul Leilor. Este destul de greu pentru acești nativi să se trezească devreme. Sînt liniștiți și controlați în efectuarea rutinei de dimineață și trebuie să-și planifice lucrurile din timp pentru a se asigura că nu întîrzie le serviciu.

Fecioarele se trezesc cu ușurință dimineața. Au propriul obicei în rutina de dimineață: se trezesc, îți fac dușul revigorant, se schimbă și sînt gata de acțiune. Odată ce și-au setat obiectivele pentru ziua respectivă, nu pierd vremea și trec direct la treabă.

Balanțele, odată ce s-au trezit, simt nevoia să își acorde timp pentru sine la prima oră a dimineții. Adoră să-și savureze cafeaua în liniște sau în compania unui prieten, pentru a se încărca de energie pozitivă.

Scorpionii nu sînt mari fani ai trezitului de dimineață. De obicei, nevoia este cea care îi ridică din pat pe Scorpioni. Sînt serioși cînd își iau un angajament, iar asta e motivația perfectă pentru a se trezi la prima oră a dimineții. Un antrenament la sală este foarte benefic pentru acești nativi.

Săgetătorii nu au folosit niciodată butonul de amînare a alarmei de dimineață. Se trezesc energici și obișnuiesc să-și gîndească o viziune asupra a ceea ce au de realizat. Respectă programul și își duc la bun sfîrșit sarcinile.

Capricornii sînt dedicați muncii. Din acest motiv, aceștia se vor trezi cu un scop precis în minte: îndeplinirea obiectivelor. Sînt foarte disciplinați, ordonați și își vor respecta rutina de dimineață stabilită cu o seară înainte.

Imprevizibili, Vărsătorii se trezesc cu greu dimineața. Nu suportă indicațiile, mai ales la prima oră a dimineții, nu își respectă rutina, așa că este rar ca două dimineți să fie la fel pentru Vărsători…

Peștii sînt lenți – dacă nu au nici un motiv să se ridice din pat, nu o fac, preferînd să rămînă acolo pe tot parcursul zilei. Odată ce sînt nevoiți să se trezească, nu le place să grăbească lucrurile. Își duc la bun sfîrșit rutina de dimineață într-un mod lent, după care sînt gata să își înceapă ziua.

Sursa: yve.ro