CUM SE COMPORTA SEMNELE ZODIACALE IN SOCIETATE

Pentru mulți oameni, comunicarea nu produce prea multe dificultăți. Cum se comportă acești oameni în societate?

Unii sînt foarte vorbăreți și iubesc să împărtășească idei cu alți oameni, iar alții trebuie să lucreze în mod constant la incomoditatea lor socială.

În unele situații, este mai bine să pretindem că nu simțim acest sentiment și că încercăm să purtăm conversații cu oamenii. Este ușor să judecăm din afară, totuși, dacă companiile oamenilor zgomotoși nu sînt pentru tine, nu este nimic îngrijorător, de vină poate fi zodia!

 

Berbecului îi place să petreacă, este inteligent și are un bun simț și umor. Sînt pur și simplu regii tuturor conversațiilor. Se bucură de comunicare și atrage alți oameni cărora le place să își petreacă timpul lîngă dînşii.

Atunci cînd Taurul ajunge la un eveniment social, toți ochii celorlalți se îndreaptă spre el. Există ceva la acest semn care prezintă interes.

Gemenilor le place să comunice, deoarece le place să învețe ceva nou despre o persoană nouă.

Racii preferă să comunice numai în mediul lor, controlat. Le place să invite acasă prieteni și sînt foarte ospitalieri. Racul se simte mai confortabil în propria casă.

Leii sînt oameni extrem de sociabili. Ei vor găsi întotdeauna un subiect de conversație și vă vor pune o grămadă de întrebări pentru a vă cunoaște mai bine.

Fecioarele se simt uneori puțin ciudat în societate cu privire la modul în care se comportă. Dar sînt personalități atît de interesante încît atunci cînd se relaxează, se simt foarte bine.

Balanța nu prea vrea să iasă în societate, deoarece crede că totul va merge prost. Balanța se simte în largul ei, doar în prezența prietenilor foarte apropiați.

Activitățile Scorpionilor cum ar fi chat, bowling sau degustări de vinuri sînt excelente. De regulă, au firi închise și misterioase și au nevoie de timp pentru a se deschide în fața altei persoane.

Săgetătorul iubește să întîlnească oameni noi și să obțină noi impresii, pentru că urăște orice rutină care îi aduce tristețe și plictiseală.

Capricornii iubesc să comunice, dar poate dura ceva timp pentru a se adapta la acea companie. La început stă doar în colț și privește, dar treptat se deschide către ceilalți.

Vărsătorilor le place să comunice, dar, de asemenea, le place să petreacă timp singuri, cu ei înșiși. Vărsătorul nu tolerează evenimente prea turbulente, iar dacă ajunge acolo, încearcă să plece cît mai curînd posibil.

Peștii preferă să comunice într-un mediu liniștit și confortabil, mai degrabă decît într-un club sau un bar.

Sursa: frumusetesisuflet.ro