CUM REACTIONEAZA ZODIILE LA NERVI

Sperăm că nu vei ajunge niciodată în această situație, dar dacă se întîmplă, vreodată, să distrugi rochia preferată a prietenei tale, poate ar fi bine să știi la ce să te aștepți. Vezi cum reacționează zodiile la nervi.

Zodia care nu se enervează niciodată

Este vorba de Capricorn. Nu o să vezi niciodată un Capricorn cu adevărat nervos. Poate fi supărat, trist, morocănos, dar nu nervos. Dacă îi greșești cu ceva, Capricornul îți va ține un discurs greoi despre cît de greșit este comportamentul tău și cît de grave vor fi consecințele data viitoare. Te va intimida prin calmul lui și te va face să te rogi să nu îl mai calci pe coadă niciodată.

Cum se comportă celelalte zodii cînd sînt nervoase

BERBEC. Este foarte impulsiv, iar dacă se întîmplă să îl scoți din sărite, poate ar trebui să nu îi ieși în cale cîteva zile. Un Berbec nu se enervează, pur și simplu explodează, așa că nu încerca să te scuzi sau să îi dai explicații. Fugi și revino doar cînd apele s-au liniștit.

TAUR. Ar fi bine să iei toate obiectele ușoare din jurul unui Taur, atunci cînd îl enervezi. În situații tensionate, nu mai gîndește bine și aruncă în tine cu ce prinde. Cere-i scuze și fii cît se poate de umil, doar așa îl poți liniști.

GEMENI. Gemenii nu sînt violenți, dar vor țipa la tine ca din gură de șarpe. Dacă nu vrei ca scandalul să dureze la nesfîrșit, lasă-i să spună ce vor, cere-ți scuze și se vor calma rapid.

RAC. Dacă este prima dată cînd îl enervezi, va trece cu vederea comportamentul tău nepotrivit. Ai grijă, însă, să nu se mai repete. Racul are tendința de a aduna supărările și poate porni o adevărată furtună doar pentru că ai pierdut capacul de la pasta de dinți. Cere-ți scuze și fă lucruri drăguțe pentru el pentru o perioadă și va uita complet că l-ai supărat.

LEU. Nimeni nu vrea să vadă un Leu nervos. Un val de cuvinte urîte, țipete și chiar de obiecte ușoare s-ar putea îndrepta spre tine în astfel de cazuri. Nu sta prin preajma lui cînd e nervos și revino cu scuzele cînd se calmează. Te va ierta, pentru că nu poartă pică.

FECIOARĂ. Nativul Fecioară are o stăpînire de sine foarte mare și nu îți va arăta că este nervos. Nu va vorbi cu tine o perioadă, iar cînd va trece peste ce i-ai făcut, se va purta ca și cum nu s-a întîmplat nimic. Mai grav este că tu nu vei ști niciodată cum și cît l-ai supărat, iar cînd i-ai depășit limita, va dispărea pur și simplu din viața ta.

BALANȚĂ. Balanța este foarte tolerantă și se enervează greu. Nativul acestei zodii preferă să evite conflictele, chiar și cînd este supărat. Dacă, însă, exagerezi, nu va exploda, dar îți va spune elegant că nu mai vrea să aibă de-a face cu tine și nu te va ierta cu ușurință.

SCORPION. Nu ai cum să nu știi cînd un Scorpion este nervos și ar fi bine să fugi cît poți de departe în acele momente. Îl vei vedea frecvent nervos, pentru că este impulsiv, însă atunci cînd chiar îl scoți din sărite, este capabil de orice.

SĂGETĂTOR. Săgetătorul reacționează, de obicei, în două moduri: fie țipă, fie te jignește și îți dă tot felul de argumente care nu prea au logică. Vei scăpa ușor dacă vei reuși să îl induci în eroare, înainte să o facă el. Schimbă subiectul, fă-i un compliment și va uita că l-ai supărat.

VĂRSĂTOR. La început, Vărsătorul nu va spune nimic, pentru că va aștepta scuzele tale. Dacă le oferi, s-ar putea să scapi ușor, însă dacă nu o faci, va porni furtuna. Cu greu te va ierta, dacă nu vede că te căiești.

PEȘTI. Indiferent cît de nervos este, nativul acestei zodii este înfricoșător. Mai întîi se va victimiza și va începe să plîngă, apoi va începe să arunce cu obiecte în tine și să te amenințe. Cere-ți scuze și spune-i că nu se va întîmpla niciodată și s-ar putea să te înțeleagă.

Sursa: libertatea.ro