CUM REACTIONEAZA FIECARE ZODIE LA STRES

Dacă e să definim stresul, este vorba despre sindromul de adaptare pe care individul îl realizează ca reacție la agresiunile mediului înconjurător. Majoritatea populației planetei suferă de stres, însă fiecare persoană în parte îi face față și ținînd cont de astre. Haideți să vedem cum fac față stresului zodiile din horoscopul european.

BERBECII sînt firi mai căpoase și motivele pentru care se stresează în general au legătură cu amorul propriu. Berbecii nu acceptă să nu aibă dreptate și pot reacționa impulsiv (limbaj violent mai ales) cînd sînt stresați.

TAURII, contrar aparențelor, reacționează foarte lucid atunci cînd sînt stresați. Pentru un Taur o mulțime de probleme pe cap înseamnă un semn de respiro. Acesta se organizează rapid și face o listă a priorităților.

GEMENII se panichează dacă șeful strigă la ei, se pierd cu totul. Așadar, aceștia sînt alți nativi care nu fac față la stres. Cel mai bine ar fi ca cineva să le explice lucrurile pe îndelete, fără multă agitație.

RACII reacționează la stres automutilîndu-se. Aceștia se refugiază în vicii: țigări, droguri, alcool. Situațiile stresante contribuie din plin la stările depresive ale Racilor.

(continuarea în numărul următor)