CUM IUBESC TAURII SI CARE SINT PARTENERII LOR IDEALI

Taurii sînt romantici, deşi ascund cît pot de mult această trăsătură a firii lor. Se feresc să îşi arate sentimentele şi spun foarte rar „te iubesc”, din teama de a nu fi respinşi sau înşelaţi. Este adevărat că, de cele mai multe ori, Taurii par ocupaţi mai mult de propria bunăstare, decît de fericirea celuilalt. Dar, dacă îşi găsesc partenerul ideal, nimic nu mai poate concura cu dragostea pe care i-o oferă.

Cum iubesc Taurii – partenerii lor ideali

Nativii din Taur se vor înţelege cel mai bine cu cei născuţi în zodia Capricornului care preţuiesc aceleaşi valori materialiste ca ei. Un partener Capricorn îi va răspunde Taurului cu multă afecţiune, loialitate şi stabilitate. Amîndoi vor găsi ţeluri comune pentru care vor lupta cot la cot.

O altă zodie potrivită pentru Tauri este Fecioara, amîndouă zodiile fiind semne de pămînt. Fecioarele sînt perfecţioniste şi ştiu să construiască relaţii durabile așa cum Taurii își doresc încă din tinerețe, cînd vor o familie și siguranța unui cămin confortabil.

Taurii și relaţia cu celelalte zodii

Taur – Berbec

Firea activă şi amatoare de petreceri a Berbecului nu se împacă prea bine cu Taurul molcom şi calculat. Berbecul se va simţi sufocat de firea geloasă a Taurului.

Taur – Taur

Cum ambii parteneri vor avea cam aceleaşi calităţi şi defecte, va fi plictisitor să se cunoască atît de bine. Se vor îndrăgosti la prima vedere, dar nu va dura mult.

Taur – Gemeni

Nativul din Taur va fi atras de Geamănul aventuros şi pasional. Dar nu va avea parte de relaţia calmă şi stabilă pe care şi-o doreşte.

Taur – Rac

Partenerul Rac este în stare să îi ofere Taurului exact ce îşi doreşte: o familie perfectă şi iubire caldă. Dar va avea pretenţii mari de la el, ceea ce Taurul nu va înţelege niciodată. Pentru că Taurii așteaptă mai întîi să primească, și apoi oferă!

Taur – Leu

Amîndoi sînt loiali, se vor iubi şi se vor admira fără rezerve. Dar relaţia dintre ei va avea mult de suferit, pentru că vor avea pretenţii prea mari unul de la altul.

Taur – Balanţă

Balanţele detestă rutina şi se plictisesc repede lîngă un partener conservator. Relaţia celor doi nu are prea mari şanse de izbîndă, doar dacă Balanţa face mari sacrificii.

Taur – Scorpion

Sînt mîndrii şi nu vorbesc deschis despre sentimentele, temerile şi visurile lor. Iar lipsa de comunicare va face imposibilă o relaţie armonioasă între cele două semne.

Taur – Săgetător

Se ştie că Taurii sînt inflexibili, iar Săgetătorului îi va fi foarte greu să se ridice la pretenţiile partenerului său. El preferă aventura şi distracţia, decît stabilitatea.

Taur – Vărsător

Nici unul dintre cei doi nu va recunoaşte calităţile celuilalt şi nu va avea răbdare să se cunoască mai bine. Relaţia lor se va încheia adesea înainte de a începe ceva serios.

Taur – Peşti

Nativul din Peşti ţine cont prea puţin de opiniile celorlalţi, iar superioritatea pe care o afişează Taurul, îl va irita. Sînt şanse slabe să se îndrăgostească unul de altul.

Sursa: libertatea.ro