CUM INCEPE ZIUA PERFECTA PENTRU FIECARE ZODIE!

Mulți dintre noi ne trezim adesea prost dispuși, chiar și duminica, zi în care ar trebui să fim veseli și relaxați. Dar zodiacul are un mic secret pentru fiecare zodie și ne arată cum să ne începem ziua, ca să fim plini de energie, optimiști și deschiși.

Fiecare zodie are zilele ei mai proaste sau mai bune. Uneori, sînt de vină astrele. Alteori, sîntem de vină chiar noi, pentru că nu știm cum să ne bucurăm de fiecare clipă. Iată cum trebuie să înceapă ziua perfectă pentru fiecare dintre noi, în funcție de semnul nostru astral.

Berbec

Nativilor Berbeci nu le prinde bine să lenevească în pat dimineața, nici măcar în weekend. Le face bine să fie activi de la prima oră și să facă ceva care să le ridice tonusul. Gimnastica, alergarea sau o plimbare pe jos îi ajută să își pună sîngele în mișcare și să își recapete buna dispoziție.

Taur

Persoanelor din această zodie le merge bine cînd adoptă o anumită rutină în fiecare dimineață și o respectă, indiferent de condiții. Spre exemplu, mai pot rămîne în pat vreun sfert de oră după ce se trezesc ascultînd muzică și apoi pot merge la bucătărie să își prepare ceva delicios de mîncare.

Gemeni

Fiecare zodie simte nevoia să facă ceva dinamic sau energic dimineața, dar Gemenii au nevoie de stimulente sociale. Lor le place să deschidă televizorul pe un canal de știri, să consulte pagina de facebook și să vadă ce noutăți au mai apărut peste noapte. Abia apoi se dau jos din pat.

Rac

Nativii Rac trebuie să își înceapă ziua cu o limonadă sau cu o cafea lungă, cu un duș revigorant și apoi cu un mic dejun în familie. Nimic nu le face mai mare plăcere, decît să le pregătească celor mici ceva bun la prima oră a dimineții, dacă au copii.

Leu

Nativii Lei se trezesc mai greu, iar dacă se trezesc prost dispuși, toată ziua le merge prost. Dimineața au nevoie de ceva care să îi facă să zîmbească cu gura pînă la urechi. O glumă bună, un sărut din partea jumătății lor sau chiar o partidă de amor.

Fecioara

Nu fiecare zodie se gîndește de la prima oră a dimineții să fie practică și eficientă ca Fecioarele. După ce deschid ochii, își fac imediat o listă cu prioritățile zilei, ca să nu le scape nimic, apoi se ocupă de igiena personală. Fecioarele stau mult timp în baie și se îngrijesc cu atenție să fie cît mai proaspete și sănătoase.

Balanța

Pentru Balanțe, ziua perfectă începe în brațele iubitei sau al iubitului făcînd planuri despre activitățile frumoase pe care le vor avea peste zi. Le place să meargă la cumpărături, la cinema, la un restaurant sau doar la o plimbare, dar totul trebuie făcut în doi.

Scorpion

Nativilor acestei zodii le place să lenevească în pat. Nu trebuie sculați brusc, că le piere tot entuziasmul. Ba, din contra, se simt cel mai bine dacă sînt alintați și sărutați sau pur și simplu lăsați să se mai bucure cîteva minute de căldura așternuturilor.

Săgetător

Cei care sînt născuți în această zodie se știe că sînt mari visători. În fiecare dimineață, le prinde bine dacă se gîndesc la obiectivele lor și la noi modalități de a le atinge. Le mai prinde bine și puțină gimnastică în fața oglinzii, să se reconecteze cu spiritul interior.

Capricorn

Fiecare zodie are modul ei propriu de a se ocupa de responsabilitățile zilnice. Dar niciuna nu este atît de grăbită și pusă pe treabă precum Capricornul. De cum se dau jos din pat, gîndurile lor zboară la muncă, obligații, bani și griji. Dar așa se simt ei activi și plini de energie!

Vărsător

Nativii Vărsători au nevoie de o muzică veselă, de știri și de mesaje de la prieteni dimineața, ca să se simtă gata de o nouă zi. Orice activitate care îi stimulează este bine venită, dar nu trebuie treziți prea devreme. Uneori au nevoie de cîteva minute lungi ca să deschidă ochii și se iasă din lumea viselor.

Pești

Ziua perfectă pentru Pești începe cu un sărut, apoi cu o jumătate de oră de reverie, în care derulează visele pe care le-au avut, se gîndesc la tot felul de semne și semnificații și la lucrurile care îi fac fericiți. Nimic și nimeni nu trebuie să le întrerupă clipele intime de delectare.

Sursa: libertatea.ro