CUM A INCEPUT IGOR DODON OFICIAL CAMPANIA PREZIDENTIALA

Igor Dodon, liderul PSRM, candidat la funcţia de Preşedinte al RM, şi-a început oficial campania electorală la Rezina, unde a făcut și o vizită ad-hoc la piața din oraș.

„Am vizitat și cîteva întreprinderi, am vorbit cu oameni din diferite categorii sociale. Oamenii au foarte multe întrebări, dar au deja și multe răspunsuri. Ei n-au nevoie de concluzii, concluziile și le-au formulat demult. Și îi așteaptă pe demnitarii de la Chișinău să vină în fața lor, să asculte ce crede lumea despre ei.

Vreau să-i văd pe cei de la guvernare să iasă liber în fața oamenilor, fără pază, fără întruniri organizate cu oameni selectați. Dar nu va fi așa ceva. Guvernarea se teme de propriul popor. Și bine face că se teme. Oamenii sînt foarte și foarte revoltați. Oamenii sînt la limita sărăciei și a răbdării. În rest, le doresc rezultate respectabile tuturor contracandidaților mei. Sper să fie o luptă corectă, bazată pe conținut, nu pe scandaluri și show-uri. Să cîștige cel mai destoinic de a reprezenta acest popor”, a scris politicianul pe facebook.

Cristina PENDEA (tribuna.md)

Virginia Filip 10.10.2016 - 19:11

Aceleasi vorbe goale, fara nici un fel de continut. Cred ca daca ar fi Dodon presedinte ar alerga cainii cu colacii in coada. Astea sunt numai niste momeli politice, isr cine este mai credul cade in capcana. Haideti sa deschidem ochii si sa vedem cine este cu adevarat Dodon. Un om de nimic, care da raportul la Kremlin despre toate miscarile pe care le face in Moldova. Nu avem bevoie de marionete.