CU MASINA PARLAMENTULUI RM

Alina Zotea, deputata lui Ghimpu, la cumpărături, la Iaşi

Autor: Mihai CONŢIU

Mihai Ghimpu, Alina Zotea, Dorin Chirtoacă, Corina Fusu, Valeriu Munteanu şi restul bandei din apartamentul politic al PL – moldoveni din ţara-ntreagă, noi vă dăm un singur sfat: de-i vedeţi cumva pe stradă, nu-i uitaţi, căci i-aţi votat! În momente cruciale pentru ţară, iar RM trăieşte astfel de realităţi de vreo şase ani încoace, văzînd cît este jefuit Chişinăul şi ţara cu complicitatea directă, criminală şi cointeresată a liberalilor conduşi ciobăneşte de Ghimpu, nu poţi să nu îţi pui următoarea întrebare elementară: cît de cinstiţi, deştepţi, cumpătaţi şi vizionari sunt moldovenii care-i tot votează, deşi simt pe pielea şi fundul lor cît sunt de călăriţi de ei?

În rîndurile ce urmează nu mă voi referi la marile hoţii, ci la un fapt doar în aparenţă minor, însă extrem de semnificativ în ceea ce priveşte dispreţul aleşilor liberali faţă de popor, folosirea de către ei a banului public în interes personal şi faptul că sunt ferm convinşi că sunt îndreptăţiţi să se poarte astfel doar pentru că deţin o funcţie publică în stat. Permanent, ei vor să transmită mesajul că moldovenii care le plătesc salarii grase, îndemnizaţii şi alte privilegii sunt slugile lor, nu invers, aşa cum este în toată lumea civilizată.

Pe data de 5 Mai, Joi, la orele 16,00, deputata liberală Alina Zotea îşi făcea cumpărături din Palas Mall din Iaşi, în compania vînjoasă a unui tînăr îmbrăcat într-un trico roşu, culoarea preferată a liberalilor. Demn de reţinut sunt următoarele două elemente: 1. În acea zi şi la acea oră, Alina Zotea ar fi trebuit să fie la serviciu, adică la şedinţa Parlamentului. Acest lucru înseamnă că Zotea, deşi a lipsit de la serviciu, şi-a încasat salariu şi pentru o zi în care îşi făcea cumpărături în România. 2. Zotea s-a dus la cumpărături la Iaşi, la Palas Mall nu cu trenul sau cu maşina personală, ci cu maşina de serviciu a Parlamentului.

Ghinionul Alinei Zotea a fost acela că a dat nas în nas cu Anatol Mătăsaru, aflat şi el la cumpărături în Palas Mall, dar tot în timpul serviciului, absentînd nemotivat de pe WC-ul portabil protestatar din faţa Centrului Naţional Anticorupţie al statului democratic, modern, independent şi suveran Republica Moldova. Ghinionul lui Mătăsaru a fost că fiul său cel mare îi luase mobilul şi i-l uitase în maşină, motiv pentru care nu a putut-o poza pe Alina, pe însoţitorul ei tînăr şi chipeş şi maşina Parlamentului, numai că mai era cu el şi soţia sa, care-i ziaristă.

Pe noi nu ne interesează lenjeria intimă sau neintimă pe care Alina nu şi-o poate cumpăra decît din România, ci tot ceea ce aţi înţeles din precizările de mai sus – Alina a lipsit o zi de la muncă, de la Parlament, pentru care a fost plătită şi s-a folosit de maşina de serviciu în interes personal.

În rest, este problema lui Ghimpu, care trebuie să înţeleagă că Alina, fată tînără, care-i poate fi strănepoată, are nevoie de carne bărbătească tînără şi tare, după chinurile prin care trece cu cărnurile zbîrcite şi fleşcăite ale lui. Vedeţi, iarăşi, pe cine alegeţi? Pe un Ghimpu, care îşi bate joc de moldoveni şi aduce în Parlament fătuci din acestea doar ca să-l facă să se simtă ca la 20 de ani. Să-i facă în ciudă mult prea pîrguitei Corina Fusu!