CU ELE NU E DE GLUMA! TOP CINCI ZODII SUPARACIOASE

Supărăcioşi găsim oriunde, însă astrologii au realizat topul zodiilor cu care trebuie să te porţi cu mănuşi.

Iată care sînt cele mai supărăcioase zodii:

Gemeni

Deși pare greu de crezut, Gemenii se supără ușor. Sînt comunicativi și tolerează orice glumă, dar sînt foarte atenți la vorbe și gesturi. Observă cînd ceva nu e la locul său și detectează persoanele mincinoase. Gemenii au nevoie de multă atenție, iar dacă nu o primesc se supără și s-ar putea să rupă legătura cu tine.

Leu

Cea mai mare supărare a Leilor este atunci cînd cineva le strică liniștea. Se închid în camera lor și îi deranjează chiar și un telefon primit de la un prieten.

Scorpion

Niciodată să nu îi spui unei femei Scorpion că a îmbătrînit, va rupe orice legătură cu tine. Scorpionii sînt superficiali și se supără cînd nu este cazul. Orice sfat, oricît de constructiv ar fi îl iau ca pe o jignire. Ei au impresia că felul cum își organizează viața este perfect și nimeni nu ar trebui să intervină. Dacă faci un cadou unui nativ Scorpion, ai grijă să fie de firmă, altfel nu îl acceptă.

Săgetător

Unul dintre defectele Săgetătorilor este că ascultă ce zic alții despre o situație fără a fi în cunoștință de cauză. Dacă un Săgetător aude despre un prieten lucruri rele, aparent neadevărate nu se va consulta cu el și îl va acuza. Îi supără discuțiile în contradictoriu și nu acceptă părerea altora.

Pești

Nativii Pești se supără cel mai adesea din cauza relațiilor sentimentale. Își sufocă partenerul de viață cu întrebări copilărești, apoi se supără că răspunsurile nu au fost pe măsura așteptărilor.

Sursa: observator.tv