CU EI NU O SCOTI NICIODATA LA CAPAT! ACESTEA SINT CELE MAI CICALITOARE ZODII

Astrologii s-au pus pe treabă şi au realizat zodiacul nativilor cicălitori. De cine trebuie să vă feriţi?

1. Pe primul loc se află BERBECII: ei nu acceptă în ruptul capului că ar exista vreo persoană mai bună sau mai capabilă decît ei, aşa că vor încerca să demonstreze acest lucru cicălind pe oricine pînă cînd vor reuşi să îşi impună propriile idei.

2. GEMENII se numără şi ei printre cei cicălitori: nativii acestei zodii sînt mereu în contradicţie cu ei înşişi dar şi cu restul lumii. Îşi manifestă firea cicălitoare mai ales în sînul familiei, unde au tendinţa de a bate la cap o persoană pînă cînd totul se face aşa cum doresc ei.

3. Nativii din FECIOARĂ sînt unii dintre cei mă greu de suportat într-un cerc de prieteni. Încearcă mereu să convingă pe toată lumea că doar ceea ce li se pare lor că ar fi bine, este bine, chiar dacă nu au aproape niciodată argumente pentru a demonstra aceste lucruri.

4. PEŞTII sînt şi ei foarte cicălitori, dar doar atunci cînd vine vorba de partea financiară sau de ceea ce cred ei că li se cuvine. Aşa că nu vor ezita să bată o persoană care le datorează bani la cap pînă cînd acea persoană îşi va pierde răbdarea şi va înapoia datoria.

Sursa: observator.tv