CTP II NUMESTE PE PROTESTATARII DIN PIATA VICTORIEI „INTELIGENTI ASIMPTOMATICI”: „ISI BAT JOC DE MUNCA MEDICILOR”

Cristian Tudor Popescu a spus, la Digi 24, despre oamenii care au protestat în Piața Victoriei, în prima zi a stării de alertă, că sînt „inteligenți asimptomatici”. Gazetarul spune că aceștia își bat joc de munca medicilor, de cei care au fost infectați cu COVID-19 și de cei care au murit din cauza virusului.

„Am spus că nu doresc moartea nimănui, pentru că proștii sînt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezența contrariului ei”, a afirmat, la Digi24, gazetarul. E nevoie și de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proști, o să-i numesc inteligenți asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sînt foarte inteligenți.

Cristian Tudor Popescu: „Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenți în piață. Chiar cînd dînșii se frăsuiesc pe acolo, mai avem cîte un anunț: au murit încă 14 oameni. Acești oameni nu se gîndesc niciun noment, pentru că sînt inteligenți asimptomatici și pentru că sînt nesimțiți, că își bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, își bat joc de cei care sau îmbolnăvit și au suferit în spital, în niște condițiii date de COVID groaznice, își bat joc de morți. Asta fac în acest moment acești indivizi, fără să se gîndească nicio secundă la ceilalți”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Peste 100 de persoane s-au adunat, vineri, în fața Guvernului, pentru a protesta, în prima zi a stării de alertă. Acest lucru deși adunările publice sînt interzise în aceasă perioadă. Mai mult, majoritatea protestatarilor nu aveau mască și nu păstrau distanța socială, fiind în grupuri mai mari de 3 persoane.