Crima dubla care a socat Tenerife

O femeie și fiul ei au fost uciși într-o grotă

Uciderea unei germane în vîrstă de 39 de ani şi a fiului său, în vîrstă de zece ani, pe insula spaniolă Tenerife, provoacă un val puternic de emoţie, relatează Euronews.

Poliţia a găsit cadavrele celor doi Miercuri, într-o zonă muntoasă, în interiorul unei grote, între două prăpăstii. Ei erau daţi dispăruţi de Marţi, scrie News.ro. Salvatorii au descoperit trupurile neînsuflețite ale celor doi datorită plînsetelor celuilalt copil al victimei, în vîrstă de 5 ani, care a scăpat cu viață. Principalul suspect, tatăl familiei, a fost arestat, iar o anchetă este în curs. „Se pare că este vorba despre un caz de violenţă în familie, însă nu suntem încă siguri. Nu putem spune nimic în plus atîta timp cît nu avem informaţii şi probe suplimentare”, subliniază primarul satului Adeje.

Arestat Marţi seara la domiciliu, în Sudul Tenerife, bărbatul a dat asigurări că rudele sale erau în viaţă atunci cînd a plecat din grotă. ”El nu ne-a dat nici o informaţie. A spus, pur şi simplu, că şi-a lăsat familia în grotă, nimic altceva”. Premierul spaniol Pedro Sanchez a reacţionat pe Twitter, apreciind că ”violenţa machistă a lovit din nou”.