CRĂCIUN FERICIT, IUBIŢI CITITORI!

Astăzi, pe 25 Decembrie, o parte dintre moldoveni, ca şi majoritatea celor din lumea occidentală, sărbătoresc Crăciunul pe stil nou. Indiferent că este vorba despre cei care-l aniversează pe stil nou sau vechi, tradiţiile sunt sfînte, iar noi trebuie să ne privim cu dragoste pentru că ne închinăm naşterii aceluiaşi Iisus. Fie ca zurgălăii naşterii Domnului să vă aducă linişte în suflet şi bună înţelegere în casele voastre! Vă dorim şi vrem cu toţii să avem parte de pace în ţară în aceste grele cumpene în care se află greu încercatul nostru popor, acum cînd vrem şi stă în puterea noastră să ne desprindem de un trecut istovitor şi să intrăm în rîndul naţiunilor civilizate ale Europei!

Vă împărtăşim toată iubirea noastră creştinească şi nemărginitul respect pe care vi-l purtăm, vouă, cititorilor noştri, familiilor şi prietenilor care vă înconjoară şi tuturor moldovenilor de pretutindeni!

Încă un Crăciun luminos petrecut împreună! Încă un prag de An Nou ce-l însoţim împreună! Bilanţul apropierii la fel de oneste dintre noi şi voi, iubiţi cititori, este satisfăcător şi încurajator de ambele părţi – noi ne-am făcut datoria cu cinste, sinceritate faţă de voi, indiferent de greutăţile şi sacrificiile mute prin care am trecut, iar voi ne-aţi rămas la fel de fideli şi încrezători în devotamentul nostru faţă de voi! Vă invităm ca şi în anul care vine să ne fiţi aproape, iar celor care abia ne-au cunoscut le sugerăm să nu uite că mai sunt doar cîteva zile în care vor avea ocazia să se aboneze la ziarul nostru pentru prima jumătate a anului care vine. Merită! Vă veţi convinge singuri de asta, nu veţi regreta şi veţi fi bucuroşi să găsiţi în noi prietenul care la nevoie nu te lasă!

Crăciun fericit!