Coronavirusul moldovenesc: Octavian Ticu vrea sa fie Presedinte al tarii

Cred că acum înțelegeți mai bine de ce nu a nins în această Iarnă! Păi cum să ningă, oameni buni, dacă marditorului, adică bătăușului Țîcu, după pumnii primiți în țeastă cînd era boxer, încă de la debutul Iernii i-a intrat în cap ideea fixă că trebuie să fie Președintele țării? Chestiunea în sine mai conține și un fenomen aparte: intrînd clandestin în țară prin aeroportul furat de Pla-Hoit-niuc cu labele lui Șor, coronavirusul chinezesc și-a cerut scuze în fața mai puternicilor viruși Țîcu și Maia Sandu, s-a atașat de ei și a decis să-i lase în pace pe moldoveni, că el nu le poate face un rău mai mare decît ăștia doi.

În Țîcu, coronavirusul a pătruns pe cale anală. Atît de mult l-a gîdilat între fese încît, ca să se răcorească, a rupt-o la fugă și nu s-a mai oprit decît la Piatra Neamț, în România, țară gazdă de ocazie. După ce ”medicul coordonator curant” i-a făcut o clismă istovitoare și i-a administrat un Rudotel, Țîcu a participat la un eveniment la care Partidul Mișcarea Populară Neamț și-a anunțat candidaţii pentru Primăria şi Consiliul Local Piatra Neamţ la alegerile locale din 2020. După o pauză de masaj cu subînțelesuri, Octavian Țîcu a declarat că va candida pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Sloganurile lui electorale vor fi următoarele: ”Cine nu-i cu mine, e împotriva noastră și a voastră!” ”Cine nu mă votează, croșee și upercuturi încasează!” ”Votați-mă că sunt intelectual, bleaghi!” (Miron Creștin)