COPIII LA BRADUL LUI HRISTOS

PLDM a lansat “Caravana Surprizelor”

Ieri, în ajunul Crăciunului pe stil nou, Partidul Liberal Democrat din Moldova a dat start „Caravanei Surprizelor”. Din scuarul Teatrului de Operă şi Balet, în toate raioanele republicii, au pornit maşini încărcate cu cadouri. În mare parte, acestea reprezintă echipamente sportive, instrumente muzicale, costume naţionale, enciclopedii, truse şi accesorii pentru pictură, de care copiii au nevoie pentru a-şi valorifica talentele.

Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a declarat că această acţiune va duce la îndeplinirea viselor a peste 500 de copii.

„Azi este ajunul Crăciunului şi, chiar în clipele ce urmează, cadourile vor porni către copii, către cei care şi-au pus o dorinţă, iar astăzi aceasta se va îndeplini. Copiii i-au scris lui Moş Crăciun, iar solicitările lor au ţinut de anumite lucruri necesare pentru dezvoltare şi asta mă bucură foarte mult. Noi, cei maturi, trebuie să-i ajutăm pe cei mici să-şi împlinească visele şi vreau să le mulţumesc colegilor mei de partid pentru că au participat la această acţiune, deloc simplă şi sub aspect organizatoric, dar şi financiar. Prin contribuţiile lor, vom face copiilor o sărbătoare mai luminoasă în acest an”, a spus Vlad Filat.

Liderul PLDM a făcut un îndemn pentru toţi cei care au posibilitate să-i ajute, fie pe cei mici, fie pe cei care au nevoie de susţinere să facă acest lucru. “Dacă o să avem grijă de cei din jurul nostru, sigur, vom fi şi noi înconjuraţi de grijă”, a spus Vlad Filat.

“Scrisorile” pentru Moş Crăciun au fost colectate de echipele teritoriale ale PLDM timp de o lună, fiind identificaţi copii cu talente în diferite domenii, care au nevoie de ajutor pentru a-şi dezvolta aptitudinile.

Comunicat al Serviciului de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova