CONSILIERII PSRM SOLICITA DEMISIA LUI MIHAI MOLDOVANU

Consilierii municipali ai fracțiunii Partidului Socialiștilor (PSRM) au solicitat viceprimarului Nistor Grozavu inițierea procedurii de demitere a șefului direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu, care a fost votată de către Consiliul municipal din 16 martie 2016.

În cadrul briefingului din 25 septembrie, consilierul socialist, Dinarii Cojocaru, a declarat că după spusele lui Moldovanu, de circa 7 ani în instituțiile medicale se duc lucrări care nu sînt finisate. ”Apare întrebarea: Timp de acești ani cine era șeful Direcției sănătății? Tot dumnealui. La final ne alegem cu lucrări nefinisate, în buget este inclusă o sumă, dar la finele lucrărilor sînt niște sume colosale”.

De asemenea, Cojocaru a menționat că din moment în care Moldovanu a devenit șef al Direcției sănătății, sînt dechise un și de dosare cu foștii angajați ai acestei instituții.

”În toate aceste cazuri instanțele de judecată le-a dat cîștig de cauză, iar domnul Moldovanu nici cum nu dorește să înfăptuiască deciziile de judecată”.

Potrivit consilierului municipal, în ultimii zece ani, în instituțiile medicale nu apar servicii noi. Se observă doar tentativă de a face reparații, deoarece din alte servicii ori achiziții Moldovanu nu are profit.

Sursa: socialistii.md