CONCURS INVESTIŢIONAL – „MOLDOVA SUVERANĂ”

Cotidianul nostru anunţă vînzarea a 35% din acţiuni

„Economia este modalitatea de a cheltui bani fără să simţi”, spunea Armand Salacrou, dramaturg francez, licenţiat în Filosofie, Drept, Medicină, cu studii în Fizică, Chimie şi Biologie. „Viaţa este grea, oamenii „e” fiare, actele „vorbeşte”, scapă cine moare”, spunem noi, cei din colectivul redacţional al cotidianului extrem de liber şi supărător de independent „Moldova Suverană”.

Regulile dure ale economiei de piaţă, marcate de o competitivitate tot mai acerbă între publicaţiile mass-media nule, de buzunar şi de trotuar din R. Moldova, ne-au decis să luăm o decizie exemplară pentru toţi patronii de presă autohtoni, care-şi călăresc exclusiv propriile publicaţii, iar asta fără să le trăsnească niciodată prin cap gîndul de a se împărţi şi cu alţii, cărora să le acorde acţiuni în schimbul banilor, nu doar articole electorale „nesimţitoare” şi gîdilătoare prin zonele sensibile.

Astfel, datorită iureşului gîlgîitor al vieţii care nu ne mai dă răgaz ca să-l aşteptăm pe Godot, am decis să anunţăm un concurs investiţional prin care vom vinde 35% din acţiunile cotidianului „Moldova Suverană” SRL.

Despre avantajele investiţiei nu credem că este cazul să ne mai răcim gura de pomană ca să vă spunem care sunt, fiind suficient să amintim o realitate care plesneşte peste faţă pe oricine: „Moldova Suverană” este o marcă celebră în ţară şi în străinătate, este cel mai vechi cotidian naţional, este singurul ziar cunoscut şi apreciat pe tot cuprinsul ţării, neexistînd nici măcar vreun cătun, oricît de mic, sau vreun creştin moldovean care să nu fi auzit de prestigiosul ziar naţional „Moldova Suverană”, chiar dacă-i şi surd! Chiar dacă secretarul general al psihologilor diletanţi şi anonimi se enervează la auzul unor asemenea aprecieri. 

Mai mult decît atît, ziarul nostru reprezintă deja un tezaur naţional în istoria publicisticii din R. Moldova, care, de ani îndelungaţi, sfredeleşte cu satisfacţie şi extaz conştiinţele zecilor de mii de cititori. Acesta este şi motivul pentru care suntem atît de invidiaţi, atacaţi şi pentru care mulţi se zbat să ne preia şi altfel decît pe căi legale.

Condiţii de participare: Cei care vor să aibă privilegiul şi onoarea de a fi acţionari ai ziarului nostru, din ţară sau din străinătate, trebuie să fie persoane juridice, asociaţii sau fundaţii care pot face proba potenţei lor financiare; să aibă cont operaţional într-o bancă; să demonstreze că au banii necesari în vederea cumpărării acţiunilor şi să-i vireze în contul nostru în termen de 24 de ore de la încheierea tranzacţiei; să nu aibă antecedente penale; să se angajeze că va respecta pudoarea politicii noastre editoriale echidistante şi bătăioase cu toţi intruşii politici, sociali etc.

Ce oferim noi? În dimensiunile oferite prin achiziţionate acţiunilor, investitorul, în limitele decenţei intelectuale şi civice, poate zburda ca un stăpîn, dar nu încălţat cu bocanci sau cisme, prin politica noastră editorială, avînd libertatea de a-şi mediatiza chiar şi soacra dacă doreşte. Restul se subînţelege şi, fireşte, vom negocia tot ce mai doreşte sufleţelul investitorului.

Interdicţii: Nu vom primi dosarele următoarelor categorii de participanţi: investitorii care-şi au domiciliul în ţări supuse embargourilor dictate de ONU sau UE, excepţie făcînd Belarus; ofiţerilor activi de la SIS cu firme particulare; Primăria Chişinău; Penelope Cruz; Mihai Ghimpu; Gheorghe Grîu; Mitropoliile Moldovei şi Basarabiei; casele de toleranţă clandestine; Omnia Press; Serafim Urechean; Guvernul Namibiei; Lady Gaga; Dumitru Ţîra; Brigitte Bardot; Constantin şi Alexandru Tănase; Angelina Jolie; Ruta Prim; comunităţile ţiganilor din România; secretarii generali de partide, administraţia parcului Valea Morilor-Chişinău şi societăţile cu răspundere limitată care-şi asumă răspunderi nelimitate.

Date de contact: tel. O22.23.44.35; 067.443.560 (între orele 10,00-18,00) – domnul Mihai Conţiu, şeful echipei de negociatori.