COMPATIBILITĂŢI ZODII

Vărsător - Săgetător

Vărsător şi Săgetător - sau despre cum să cucerim lumea!

A vorbi despre această relaţie este ca şi cum am citi într-o enciclopedie a tuturor timpurilor: nimic nu rămîne ascuns, neştiut sau neexplorat. Vizionarismul adesea profetic al Săgetătorului va găsi întotdeauna sprijinul şi entuziasmul necesar în visele Vărsătorului de a îmbunătăţi condiţia umană, iar dorinţa Vărsătorului de a se plimba nestingherit prin Împărăţia Zeilor va avea întotdeauna un adept înfocat în pasiunea de explorator a jupiterianului Săgetător.

Dacă ei se şi iubesc cu adevărat, atunci, într-adevăr, nimeni şi nimic nu va putea fisura sau atinge acest cuplu sincer, deschis, adesea pasional, dinamic şi caracterizat de o aspiraţie reală pentru dărîmarea tuturor limitelor.

Să nu vă imaginaţi că-i poate speria ceva sau că vor ceda în vreun fel sau altul la intemperii. Nicidecum!

Săgetătorul cunoaşte foarte bine scopul, ţinta cea mai înaltă a vieţii, constelaţia pentru care inima lui bate fără încetare. Pentru Vărsător nu există nici o barieră care să-l oprească şi nici un obstacol de care să se împiedice.

Ei vor arde împreuna pînă la capăt sau se vor despărţi de bună voie, rămînînd pentru totdeauna prieteni. Scopurile comune, idealurile creatoare şi libertatea de a experimenta orice conferă relaţiei lor durabilitate, stabilitate şi chiar o anumită linişte interioară.

Iată de ce, în cazul lor, dragostea curată face ca imposibilul să devină cu uşurinţă posibil.