COMPATIBILITĂŢI ZODII

Vărsător - Balanţă

Vărsător  şi Balanţă. Iată o posibilă relaţie totală!

Asta pentru că există atîta Aer, încît relaţia tinde să-i cuprindă pe toţi şi pe toate în sfera ei afectivă.

Cuplul Vărsător-Balanţă se va simţi permanent bine în mijlocul celorlalţi - dînd petreceri, spectacole, interviuri, angrenîndu-se mereu în acte de caritate sau în negocieri parteneriale de orice fel.

Un cuplu în care Balanţa aduce rafinament iar Vărsătorul infinitate, un cuplu în care inima venusianului (Balanţa) are capacitatea de a-şi sincroniza bătăile cu ritmurile cerebrale ale uranianului (Vărsătorul).

Nu e firesc? Nu este Venus (iubirea) creaţia ultimă, dar perfectă, a lui Uranus (Spaţiul), realizată însă printr-o sublimare perfectă?

Ceea ce înseamnă că iubirea noastră vine de la Dumnezeu şi tocmai de aceea ea este infinită; că rezonînd cu ea, devenim un ocean de fericire pentru noi şi pentru ceilalţi. Şi nimeni altul decît acest cuplu splendid Vărsător-Balanţă nu are nobila calitate de a ne conecta la astfel de energii sublime, apte să spiritualizeze sexualitatea grosieră, sublimînd-o în forme elevate de artă şi cunoaştere, printr-o păstrare permanentă în zona inimii - deopotrivă umane şi Cosmice, Divine.