COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Vărsătorului:

Compatibilitate excelentă: Vărsător-Berbec, Vărsător-Gemeni, Vărsător-Balanţa, Vărsător-Săgetător

Compatibilitate bună: Vărsător-Leu, Vărsător-Vărsător

Compatibilitate acceptabilă: Vărsător-Rac, Vărsător-Fecioara, Vărsător-Capricorn, Vărsător-Peşti

Compatibilitate redusă: Vărsător-Taur, Vărsător-Scorpion

Vărsător - Berbec

Vărsător cu Berbec? Ce splendoare şi cîtă explozie!

Un semn de Aer cu un semn de Foc! Nici nu se putea mai bine, deoarece Aerul întreţine arderea, iar Focul încălzeşte Aerul! Vărsătorul este mereu în aer pentru ca el visează să salveze omenirea, iar Berbecul arde permanent de dragul iniţiativelor şi al acţiunii.

Ceea ce îi leagă este imprevizibilul. Uranianul Vărsător este, oricum, un original şi un inventiv - de aici splendoarea relaţiei. În schimb, marţianul Berbec este întotdeauna un înflăcărat care nu gîndeşte decît după ce acţionează (şi atunci de prea puţine ori) - de aici, deci, caracterul "exploziv" al cuplului.

Vărsătorul şi Berbecul se potrivesc foarte bine deoarece sînt activi, plini de intenţii, gînduri şi fapte mari, unele chiar eroice, iar în anumite cazuri sînt chiar aventuroşi. Vărsătorul nu va fi niciodată deranjat de nevoia de a conduce a Berbecului (nici măcar atunci cînd bărbatul este Vărsător şi femeia este Berbec), iar Berbecului îi va plăcea întotdeauna nevoia de libertate şi independenţa a Vărsătorului (mai ales dacă Vărsătorul este femeia din cuplu) care îi permite să se păstreze în centrul atenţiei.

Dacă trec cu bine de primele întîlniri, longevitatea relaţiei Vărsător - Berbec este asigurată.

Marte (guvernatorul Berbecului) şi Uranus (guvernatorul Vărsătorului) fac o pereche excelentă dacă ştiu să se tempereze, mai ales dacă ambii sînt de acord sa evite convenţiile şi constrîngerile de orice fel, bucurîndu-se de relaţia lor, indiferent de conţinutul pe care i-l vor da (iubiţi, prieteni, colegi de profesie, parteneri de afaceri) după incandescenţa Începutului.