COMPATIBILITĂŢI ZODII

Capricorn - Peşti

Acest amestec de pămînt şi apă poate fi fundamentul unei relaţii cu adevărat extraordinare! Cunoscîndu-l îndeaproape, în timp îi veţi înţelege cele mai ascunse dorinţe.

Dvs. nu sînteţi o persoană fără idei, însă acestea se bazează întotdeauna pe realitate. La polul opus, iubitul dvs. pare să fie construit numai din vise şi emoţii, cel puţin aparent. Într-un fel, aveţi dreptate, dar unde greşiţi? În a caracteriza intuiţia Peştilor drept "iraţională". Veţi fi surprins să descoperiţi că dă greş extrem de rar! Peştele vă va vorbi despre premoniţii, vise profetice şi idei care nu au nici un fel de baze reale. Deşi pare extrem de straniu, veţi descoperi cu uimire că el are aproape întotdeauna dreptate.

Ceea ce nu puteţi înţelege este lipsa de materialism a Peştelui. El nu numai că vede lucrurile altfel decît dvs., dar şi altfel decît toate persoanele pe care le cunoaşteţi. Ambiţia dvs. este să vă cumpăraţi o maşină nouă şi frumoasă sau o bijuterie scumpă, dar cînd îi vorbiţi Peştelui despre astfel de lucruri, el vă priveşte indiferent şi spune, fără urmă de entuziasm: "Bine, dacă vrei tu." Dar vorbiţi-i despre planul dvs. de a deveni atît de bogat într-o bună zi încît să construiţi o bibliotecă pentru săraci sau sa extindeţi un spital vechi, şi veţi avea parte de toata atenţia lui. Peştele îşi doreşte să aline suferinţele altora, suferind alături de ei. De asemenea, Peştele are nevoie să creeze, astfel încît cadourile lui preferate pot fi instrumente ca: o cameră de luat vederi, un computer (pentru a scrie poezii şi romane) sau acuarele şi pensule.

Peştele este mult mai romantic decît dvs., drept pentru care vă veţi bucura de toată tandreţea lui. Fiţi întotdeauna alături de el şi aveţi grijă să-l ajutaţi să se ridice puţin cîte puţin, pentru că el îşi pierde adesea încrederea în sine şi poate cădea foarte uşor în depresii. Motivul pentru care se întîmplă acest lucru este că nu are prea multă grijă de el. Preocupîndu-se mereu de ceilalţi, uită de adevăratele lui talente.

Dacă încercaţi să vă prefaceţi că îl doriţi, vă va simţi într-o clipă şi se va îndepărta de dvs., dar dacă sînteţi sincer, veţi trăi o relaţie cum n-aţi mai trăit niciodată! Peştele locuieşte într-adevăr într-o lume eterică şi spirituală, iar dacă reuşeşte să vă ducă în lumea lui, nu vă veţi mai dori să vă întoarceţi vreodată pe pămînt!

Care sînt şansele acestei relaţii? 9 din 10! Merită!