COMPATIBILITĂŢI ZODII

Capricorn - Balanţă

Datorita faptului că Sorii voştri se află pe poziţie de luptă, nu putem vorbi despre o combinaţie astrologică clasică, dar pentru că aveţi cîte ceva în comun, aţi putea reuşi să o faceţi să funcţioneze.

Amîndoi aveţi agendele foarte încărcate. Chiar dacă sînteţi foarte energic, Balanţa se va implica social mai mult decît dvs., dacă vă vine a crede! Ea cunoaşte aproape toată populaţia globului, de aceea aveţi ocazia ca, prin intermediul ei, să faceţi cunoştinţă cu persoane nemaipomenite. Pentru că sînteţi Capricorn şi căutaţi să vă lărgiţi cercul de relaţii, veţi fi foarte încîntat de oportunităţile pe care vi le va oferi. Iubita dvs. Ambele semne sînt cardinale, de aceea amîndoi va daţi în vînt după provocări. Venus, planeta ce guvernează Balanţa, ne arată că nativii posedă o forţă ce se manifestă subtil.

Totuşi, cînd apar neplăcerile? O problemă ar fi faptul că Balanţa nu este dotată cu spirit practic foarte puternic. Dvs. sînteţi ambiţios, aveţi o capacitate foarte mare de concentrare şi sînteţi dotat cu o voinţă de fier. Iubitul dvs. poate fi mai superficial şi poate avea mai multe direcţii pe care să le urmărească în acelaşi timp. Ar putea chiar să nu împărtăşească nevoia de stabilitate pe care dvs. o resimţiţi foarte puternic. Vi se poate părea că refuză pur şi simplu să-şi valorifice capacităţile. Cu timpul, mai ales că viaţa ne pune pe umeri responsabilităţi din ce în ce mai mari, vă puteţi înfuria, pentru că un astfel de partener este pentru dvs. o greutate în plus.

Şansele unei astfel de relaţii sînt de 50%. O cheie a reuşitei este răbdarea şi perseverenţa de a vă cunoaşte foarte bine unul pe celălalt. Cu timpul, dacă ajungeţi la concluzia că iubita dvs. Balanţa este alesul vieţii, puneţi totul pe hîrtie! Poate aveţi norocul ca unele planete din astrogramele personale să fie armonioase, astfel încît disonanţa primară să poată fi depăşită uşor!