COMPATIBILITĂŢI ZODII

Capricorn - Rac

Iubitul dvs. din zodia Racului s-a născut la şase luni distanţă în zodiac, în consecinţă îl veţi găsi fie complementar, fie la celălalt pol al valorilor dvs. Pe scurt, o astfel de asociere vă va aduce ori perfecţiunea, ori confuzia totală. Rezultatul final depinde de dvs. Să aruncăm o privire la argumentele pro, dar şi la celelalte...

Semnul dvs. guvernează sectorul horoscopului responsabil cu onorurile şi renumele, drept pentru care sînteţi foarte ambiţios şi speraţi să ajungeţi pe o poziţie de conducere. Vă descurcaţi foarte bine în organizaţiile mari, ca şi în politică. Ştiţi cu ce se mănîncă relaţiile ierarhice şi chiar vă plac. Sînteţi riguros, de aceea structurile cu roluri bine determinate vi se par foarte productive. Fiind născut într-un semn de pămînt, sînteţi foarte pragmatic.

Acum intră în scenă Racul! Să-l primim cum se cuvine! În primul rînd, este un semn de apă, foarte diferit de dvs. El guvernează casa şi familia. Deşi munceşte din greu, Racul nu este dispus să depună acelaşi efort individual ca dvs. Totuşi, ne găsim în faţa unui cuplu haios, pentru că Racul vă va hrăni pe dvs. şi pe copiii dvs., facilitîndu-vă stilul de viaţă la care aspiraţi, dar dvs. nu aveţi nici cea mai vagă idee ce ar trebui să faceţi în schimb!

Primele probleme ce vor apărea sînt datorate faptului că Racul nu poate înţelege cum de staţi aşa de mult timp departe de casă. Nu vă chinuiţi să îi explicaţi ce interesantă este munca dvs., căci el nu poate înţelege aşa ceva, ba, mai mult, se va îmbufna şi va deveni foarte dificil. Pe de altă parte, dvs. vi se pare că Racul are o obsesie pentru cămin şi consideraţi că stă prea mult timp între cei patru pereţi ai casei.

Dacă aveţi "norocul" să vă întîlniţi cu un Rac divorţat şi cu copii, veţi simţi foarte acut acest lucru, pentru că va vorbi încontinuu despre ei şi va face chiar planuri care vă exclud cu desăvîrşire. Capricornul respectă relaţiile de rudenie, pentru că este şi el conservator. Puteţi merge împreună în vizite la rudele dvs. Vă distraţi de minune în timpul acestor reuniuni, pentru că vă place amîndurora să îi iscodiţi pe cei vîrstnici despre păcatele tinereţilor. Nu pierdeţi nici o clipă din vedere faptul că puteţi avea un beneficiu social din aceste relaţii, de aceea faceţi o selecţie atentă a rudelor ce trebuie văzute neapărat.