COMPATIBILITĂŢI ZODII

Capricorn - Gemeni

Nu poate fi un cuplu clasic, caci Geamănul este mult mai dornic de agitaţie decît dvs. Mai mult ca sigur, aţi picat în plasa minţii sale agere şi inepuizabile. Sigur, asta v-a atras de la început.

Acest partener vă poate ameţi imediat, căci dvs. luaţi prea repede în serios lucruri cu care el se joacă, pur şi simplu. Geamănul nu este posesiv. Mai degrabă este tot timpul ocupat, aşa că nu vă faceţi griji dacă întîrziaţi la birou. Vă va asalta cu tot felul de întrebări despre dvs., moment în care, inevitabil, vi se va face frică şi vă veţi întreba: "Dacă îi spun totul, nu se va plictisi repede de mine?". S-ar putea să aveţi dreptate... Schimbarea şi înflorirea propriei personalităţi este o nevoie vitală pentru Geamăn. Există şi partea plăcută a lucrurilor: datorită faptului că este în permanenţă la curent cu tot ce mişcă, poate fi o sursă inepuizabilă de informaţii.

Pentru a-i cîştiga simpatia, ar fi bine să îi admiraţi agerimea şi capacitatea de a stoca atîtea informaţii, şi imediat va deveni foarte afectuos cu dvs. Discuţiile cu el sînt foarte stimulative şi nu veţi ajunge niciodată să simţiţi adierea plictiselii. Geamănul este energia întruchipată. Dacă este stimulat intelectual, poate munci foarte mult, ceea ce dvs. apreciaţi foarte mult la un partener.

În pat, Geamănul este imprevizibil, inventiv şi experimental - partener excepţional în foarte multe sensuri. Nu vă aşteptă niciodată de la dvs. mai mult decît poate oferi el însuşi, dar pentru că el dă dovadă unui astfel de talent, vă puteţi simţi obligat să mai inventaţi şi dvs. cîte o chestie picantă... Geamănul are nevoie de variaţie, aşa că, dacă nu vreţi să fiţi înlocuit, descătuşaţi-vă resursele imaginative! Nu uitaţi de sensibilitatea lui faţă de cuvinte, deci trimiteţi-i bilete provocătoare! Surpriza este cheia pentru inima lui...

Pe scurt, această relaţie are şanse de supravieţuire, dar vă va cere un efort herculean. Decideţi dacă merită!