COMPATIBILITĂŢI ZODII

Capricorn - Taur

Sînteţi vrăjit, nu-i aşa? Nu-i de mirare, căci Soarele acestui semn se află în domeniul care corespunde iubirii adevărate, necondiţionate. Taurul este prudent, de încredere, practic - toate calităţile pe care le căutaţi la un partener.

Dvs. aveţi o viziune foarte realistă asupra căsniciei, de aceea sînteţi foarte conştient de importanţa încrederii reciproce. Familia şi căminul sînt importante pentru amîndoi. Taurul calcă greşit rareori; fidelitatea este pentru el un mod de a-l respecta pe celălalt, dar şi pe sine însuşi. Asta nu înseamnă că va aşteaptă o viaţă monotonă. Taurul ştie să păstreze armonia conjugală.

Sexual, sînteţi pe aceeaşi frecvenţă: cerebrali şi răbdători, lucru adesea apreciat în tratatele de specialitate! Taurul este plin de farmec (şi nu numai!) pînă la vîrste înaintate, pentru că planeta care-l guvernează este Venus, astrul frumuseţii şi al senzualităţii.

Capricornului îi plac foarte mult bijuteriile, pe care Taurul - de ambele sexe - este bucuros să le accepte. Atît Capricornul cît şi Taurul sînt puternic atraşi de bunuri materiale, mai ales de cele foarte frumoase. Capricornul este atras de lucruri vechi şi, dacă vă plac amîndurora antichităţile, puteţi să mergeţi împreună să le vizitaţi sau să le achiziţionaţi. În schimb, Taurul adora florile şi verdeaţa, de aceea vă sfătuiesc să ieşiţi împreună la iarbă verde, căci veţi avea numai surprize plăcute. Oricum, vă veţi topi la vederea florilor pe care iubitul dvs. le aduce acasă! Vă face mare plăcere să luaţi cina în oraş, iar Taurul are întotdeauna la îndemînă o listă cu cele mai selecte restaurante.

Alături de un Taur puteţi avea o viaţă armonioasă. Departe de crize şi insecuritate, veţi putea să vă concentraţi asupra proiectelor dvs. măreţe. Veţi urca pe scară socială şi vă veţi stabili în vîrful ei.

Ce poate suna mai bine în urechile dvs.? Bucuraţi-vă! Este partida vieţii dvs.!