COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Capricornului:

Compatibilitate excelentă: Capricorn-Taur, Capricorn-Fecioară, Capricorn-Scorpion, Capricorn-Peşti
Compatibilitate bună:
Capricorn-Rac, Capricorn-Capricorn
Compatibilitate acceptabilă:
Capricorn-Gemeni, Capricorn-Leu, Capricorn-Săgetător, Capricorn-Vărsător
Compatibilitate redusă:
Capricorn-Berbec, Capricorn-Balanţă

Capricorn - Berbec

Ce aveţi în faţă? Un drum accidentat. Fiecare îl va aprecia în felul său, pentru că modul de a va orienta în spaţiu este foarte diferit. Ţinînd cont de credinţa conform căreia dragostea trece peste orice obstacol, să aruncăm o privire asupra acestei combinaţii.

Spiritului dvs. tradiţionalist i se potriveşte de minune munca într-o organizaţie. Consideraţi că relaţiile de autoritate sînt foarte juste şi vă simţiţi bine într-un cadru instituţionalizat. Încercaţi, însă, să îi vorbiţi Berbecului despre şefi. Nu v-aş sfătui, căci el este propriul său şef. Mai mult decît atît, libertatea şi spiritul de aventură care îl caracterizează pot să vă enerveze teribil. Dvs. aspiraţi la o viaţă cît mai stabilă, dar el nu are astfel de texte. Dacă veţi convieţui, agitaţia va pătrunde şi în locuinţa dvs.

Berbecul este un egocentric pe care îl toleraţi cu mari eforturi. Face încontinuu proiecte şi încearcă să inoveze tot ce i se pare lui că ar trebui modificat. Dvs. aveţi mare nevoie de recunoaştere socială, astfel încît vă veţi mîndri cu iubitul dvs. doar dacă va fi apreciat pentru spiritul său înnoitor. Relaţia ar fi mai potrivită unui parteneriat de muncă, pentru că amîndoi exageraţi la serviciu. Amîndoi vreţi să cîştigaţi, iar asta v-ar putea ţine împreună, chiar dacă acest aspect nu este edificator din punct de vedere astrologic pentru un cuplu de iubiţi.

Dvs. şi Berbecul ales vă puteţi înţelege mult mai bine ca parteneri de afaceri sau colegi de serviciu, pentru că sînteţi foarte devotaţi preocupărilor dvs. şi sînteţi stimulaţi de recunoaşterea valorii personale. Amîndoi sînteţi destinaţi succesului, ceea ce poate fi un punct de pornire, chiar dacă nu cel mai potrivit pentru un parteneriat de dragoste.

Berbecul dvs. este un visător entuziast, plin de idei şi de tot felul de scheme. Nu e absolut necesar ca proiectele lui să fie realiste pentru a le urma cu încăpăţînare. Aţi putea să vă mulţumiţi cu un rol de ancoră în această relaţie, oferind sfaturi financiare şi soluţii practice. Dacă vă veţi sprijini reciproc, puteţi avea realizări importante. Cu toate acestea, e destul de greu, pentru că totul va depinde, în cele din urmă, de dvs.