COMPATIBILITĂŢI ZODII

Săgetător - Fecioara

Săgetător cu Fecioara! Semne care se pot vindeca reciproc!

Foarte interesantă, palpitantă dar şi riscantă combinaţie. Focul poate să ardă impurităţile Pămîntului, iar Pămîntul poate să tempereze vîlvătăile unui eventual incendiu. Şi Săgetătorul şi Fecioara sînt semne mentale în cel mai autentic sens al cuvîntului şi, de asemenea, ambele au în comun tendinţa către aspectele religioase ale vieţii.

Fecioara poate resimţi, însă, adeseori lipsa de responsabilitate a Săgetătorului în materie de sentimente de durată, în vreme ce Săgetătorul abia dacă mai poate suporta spiritul de sacrificiu şi dăruirea necondiţionată a Fecioarei faţă de cauze adeseori pierdute.

Săgetătorul vede lucrurile de la înalţimea sa olimpiană, în vreme ce Fecioara suferă pentru mizeriile vieţii "de la firul ierbii". Săgetătorul este un extravagant notoriu, iar Fecioara este ordonată şi econoamă.

Credeţi că are şanse de reuşită un asemenea cuplu?

Cu siguranţă că da, fiindcă amîndoi visează în secret la o cauză umană mult mai bună - Fecioara vrea ca toţi să fie egali profesional şi material, iar Săgetătorul doreşte tuturor un Dumnezeu unic şi iertător, al cărui misionar să fie totdeauna.

Pornind de la cauza condiţiei umane, Săgetătorul se simte în mod spontan dator să protejeze Fecioara foarte temătoare, care îi adoră sincer optimismul. Conversaţia este remediul lor terapeutic prin excelenţă: dotaţi să devină "medici de suflet" care vindecă prin cuvînt, conversaţia se dovedeşte de folos mai întîi pentru ei şi abia apoi pentru ceilalţi.