COMPATIBILITĂŢI ZODII

Săgetător - Leu

Săgetător cu Leu! Focul în totalitatea manifestării sale!

Greu de crezut, dar aşa este! Săgetătorul vrea să acumuleze totul, Leul vrea sa risipească totul! Săgetătorul se exprimă mereu pe el însuşi, Leul caută totul pentru el însuşi! Leul îşi impune propria regalitate, Săgetătorul urmăreşte o regalitate metafizică sau spirituală, atunci cînd depăşeşte limita unui univers mental mai elevat decît al semnelor de Aer (preocupate mai degrabă de chestiuni terne, livreşti).

Dacă aspectele generale ale temei compuse susţin capacitatea lor de a aduce la lumină tot ce e mai bun în ei, acest cuplu constituie cel mai adesea o combinaţie deosebită, chiar excelentă. Pot reprezenta hedonistul pur sau însetatul autentic de adevăruri înalte; pot hoinări fericiţi în fiecare week-end, tot aşa cum pot să prefere aspectele idilice ale unei vieţi romantice.

Pericolul de a interveni un fel de întîietate pentru putere se contracarează foarte uşor dacă ambii vor apela la manifestările lor artistice - ştiut fiind că elementul Foc este cel mai creator dintre toate. Leul se simte bine în imperiul artelor vizuale, în vreme ce Săgetătorul are multe de împărtăşit în domeniul artei muzicale.

Este posibil ca la început să fie mai greu, dar asta îi va ajuta să-şi dăruiască reciproc ceea ce are fiecare din belşug - Leul o autoritate adeseori obositoare, iar Săgetătorul un spirit de aventură uneori excesiv.

În felul acesta, vor iubi viaţa pe care şi-o vor construi şi vor ajunge la o înţelegere complexă şi profundă a naturii lor reale.