COMPATIBILITĂŢI ZODII

Scorpion - Peşti

Scorpion şi Peşti. Apă şi Apă? Presupun că-ţi vuiesc urechile de sloganul "partenerul ideal". Mai ales pe Internet, cam toate horoscoapele zic asta şi, deşi aveţi toate şansele pentru o relaţie superbă, se poate foarte bine întîmpla că ea să fie doar mediocră pentru tine.

Să fim bine înţeleşi: din punctul de vedere al unui Peşte ce şi-a găsit un Scorpion care să-l suporte, relaţia este excelentă. Dar nu te-ncrede în toate acele texte care-ţi spun că doar un Peşte sau un Rac te poate face "CEL MAI fericit". Într-adevăr, combinaţiile între zodiile de Apă sînt cele mai "bine cotate", dar adesea tam-tam-ul acesta nu ia în seamă realitatea.

Nu toţi nativii unei zodii împărtăşesc toate calităţile generale ale acesteia. Unii Scorpioni sînt mai geloşi, mai posesivi, mai introvertiţi, dar alţii nu sînt astfel. Tot aşa, unii Peşti sînt altruişti, generoşi şi fără pretenţii de dominare, dar evident, nu toţi sînt astfel. Combinaţia clasică dintre două semne de Apă este, în teorie cel puţin, menită să dureze. Şi, foarte adesea, chiar aşa şi este.

Ce vă uneşte? Astrele spun că totul. Complicităţile afective care se nasc între aceşti doi nativi sînt într-adevăr minunate: Peştele nu vrea să domine şi se va lăsa bucuros dominat de tine. Te înţelege perfect, chiar şi cînd taci, pentru că trăieşte în acelaşi registru sentimental, se scaldă în acelaşi ocean de emoţii profunde şi complicate. Îţi poate oferi împlinirea prin faptul că te susţine cu blîndeţe în tot ceea ce faci. În plus, este foarte nehotărît (nu îi place să ia decizii) şi chiar se va bucura că are de cine să depindă. Imaginaţia Peştelui aprinde creativitatea Scorpionului, care duce la capăt ideile fanteziste ale primului. Peştele înţelege dragostea şi pasiunea în acelaşi fel ca şi tine, aşa că fericirea vă este asigurată.

Bun, părţile bune sînt multe şi frumoase, dar puţină trezire la realitate nu strică niciodată. Ca să fim sinceri, Scorpionul nu este cel mai comod dintre nativi. Ba mai mult, cu toate că el personal nu oferă relaxarea într-o relaţie, mai este şi destul de exigent şi intolerant. Nevoia ta de afecţiune este foarte mare, de aceea toate predicţiile astrale indica Peştele drept o relaţie ideală. Ceea ce este adevărat pentru majoritatea Scorpionilor. Numai că adesea, există un fel de nevoie internă a unor Scorpioni de a fi mereu "zgîndăriţi", iar Peştele, deşi îţi poate oferi toată liniştea Raiului, nu-ţi poate oferi aventura, decît în pat, unde este la fel de dezlănţuit ca şi tine. Dacă eşti un Scorpion cu gustul aventurii, probabil că Peştele o să ţi se pară perfect, dar prea imobil. Dacă ceea ce doreşti este liniştea unui cămin, fericirea familiei şi a vieţii în doi, ritualurile zilnice care se nasc din rutină, atunci da, Peştele este combinaţia ideală pentru tine.

Aşadar, merită? Da în proporţie de 99%. Dar, de dragul acelui 1%, întreabă-te mai întîi ce vrei de la un partener.