COMPATIBILITĂŢI ZODII

Scorpion - Scorpion

Scorpion şi Scorpion? Apă şi Apă... ar mai merge. Dar amîndoi sînteţi guvernaţi de Marte. Iar asta-i zeul războiului. Aşa că o să fie cînd raiul pe pămînt (în pat), cînd iadul (cînd nu cădeţi de acord).

Dacă te-a atras aura lui de mister, vibraţia intensă a sentimentelor sale, impresia ciudată pe care o lasă, să ştii că aşa te văd şi alţii pe tine. Dacă nu vorbeşte prea mult, încearcă să o faci tu, pentru că de fapt este la fel de introvertit ca şi tine, la fel de taciturn. Dar sub această mască socială se ascunde un vulcan, aşa cum ştii probabil din propria ta experienţă.

Acuma, că tot nu ne aude nimeni în afară de Scorpioni, amîndoi sînteţi cam intriganţi. Toata lumea spune asta, deşi nu toată lumea înţelege motivaţiile Scorpionilor. Fiecare din voi doi o să încerce să-l monitorizeze pe celalalt şi să ascundă cît mai multe detalii posibile despre el însuşi. Contabilizarea orelor la care se întoarce celalalt o să fie la ordinea zilei în prima perioadă petrecută împreună. Desigur, nu toţi Scorpionii sînt la fel, dar cîteva chestii esenţiale sînt valabile pentru toată zodia. Cum ar fi navigarea prin oceane de emoţii contradictorii – navigare la care numai voi vă pricepeţi –, sau posesivitatea, sau trăirea mereu între "aici" si "acolo".

Are aceleaşi calităţi ca şi tine: senzual, sentimente adînci, profund în simţire, intuieşte emoţiile celuilalt. Este posesiv ca şi tine, aşa că pe de o parte este bine, pentru că o să vă creaţi o lume aparte, doar a voastră, în care o să vă simţiţi în siguranţă, apreciaţi şi iubiţi. Ca semne de Apă ce sînteţi, adesea comunicaţi fără cuvinte. La nivelul afectiv al relaţiei, toate bune şi frumoase.

În viaţa de zi cu zi, nu uita că trăieşti cu cineva la fel de încăpîţînat ca şi tine. Asta este problema voastră principală: Scorpionul nu cedează. Are, n-are dreptate, el o ţine pe-a lui. Din principiu, din orgoliu, voi ştiţi de ce, dar nu cedaţi. Iar dacă se întîmplă să nu cadeţi de acord asupra vreunei chestii... o să dureze mult şi bine pînă să se termine disputa. Bătălia pentru întîietate este singura hibă a acestei relaţii, şi aceeaşi pasiune care dezlănţuie energii nucleare în pat, are darul de a distruge totul în jur cînd e vorba de eternul "facem ca mine sau ca tine". Scorpionul e un semn fix, adică hotărît şi încăpăţînat. Vechea poveste cu cele doua pietre tari. Motto-ul zodiei voastre este "a controla"... Concluzia? UN Scorpion mai e cum mai e, dar doi în aceeaşi relaţie... Poate stabiliţi un contract, ceva, gen "azi cedez eu, mîine tu", şi încercaţi să nu mai faceţi atîtea planuri ascunse şi scheme-manevre. Oricum, gîndiţi cam pe aceeaşi lungime de undă, aşa că mai bine v-aţi uni forţele în loc să le divizaţi.

Aşadar, merită? Depinde dacă vrei să ai dreptate mereu sau să ai un partener pe viaţă.