COMPATIBILITĂŢI ZODII

Scorpion - Gemeni

Scorpion şi Gemeni. Apă şi Aer? E frumos preţ de-o secundă, cît se revarsă şampania în pahare. Apoi, Aerul iese repede-repede din Apă şi combinaţia se destabilizează. O relaţie care ţine cît o băutură acidulată lăsată fără capac.

Să presupunem că nu eşti cu Geamănul pentru că "arată bine", ci pentru că mai este şi altceva care-ţi place la acest nativ... Fiindcă, în relaţia voastră, atracţia fizică nu prea e fundamentată de nimic concret. Are o minte ageră şi rapidă Geamănul tău, şi probabil că asta te-a fascinat. Problema, ai să vezi, este că nu prea ştie să tacă sau să se oprească. Nu e nici un nativ "de casă", cel mai adesea îl găseşti acolo unde e plin de lume sau pe la prieteni, rude. Adică acolo unde ţie nu-ţi place să te duci, sau, oricum, nu aşa de des ca el.

Problema eternă dintre un semn de Apă şi unul de Aer este aceea că primul tinde în mod natural spre imobilitate, iar celălalt spre mişcare. E adevărat, ambele "circulă", dar cu scopuri diferite. În timp ce tu te concentrezi pe o idee şi mergi pînă la capăt, Geamănul.. păi cam acelaşi lucru îl face şi el, numai că puţintel altfel. Adică merge repede pe toate cărările, explorează toate posibilităţile ideii respective, se duce la bibliotecă sau la librărie, în drum intră într-o altă librărie şi-i vine o altă idee... şi uite aşa tu rămîi într-un punct, iar Geamănul aleargă mereu de la o idee la alta, de la o relaţie la alta. Iar asta este o problemă.

Desigur, dacă vrei şi vrei, relaţia cu un Geamăn nu e chiar imposibilă, numai că ar trebui să schimbi prea mult din personalitatea ta pentru a ţine pasul cu el – şi parcă nici măcar nu simţi că te înţelege cu adevărat, că e implicat... Parcă e mereu cu capul în nori, mereu altundeva, chiar dacă fizic e lîngă tine. La început, aerul tău misterios va atrage un nativ aşa de curios cum e Geamănul. Pasiunea ta dezlănţuită în pat o să-l intrige. Dar este atît de inconstant, încît un Scorpion (care cere devotament total) pur şi simplu nu suportă prea mult. Dorinţa de independenţă a Geamănului este prea mare, iar nevoia ta de a-l "stăpîni" este sufocantă.

Aşadar, merită? Mai bine lasă. Un flirt poate fi superb, cu condiţia să nu dureze mai mult de o săptămînă.