COMPATIBILITĂŢI ZODII

Scorpion - Taur

Scorpion şi Taur, Apă şi Pămînt? O relaţie interesantă, o atracţie la prima vedere. Şansele de reuşită pe termen lung sînt cam 50-50, pentru ca sînteţi semne opuse în zodiac.

Taurul este un nativ de Pămînt, ceea ce înseamnă că-ţi poate oferi un anume grad de stabilitate emoţională. Astrologia sugerează că o combinaţie între Apă şi Pămînt este foarte bună (din cele două se formează noroiul, care din punct de vedere simbolic înseamnă fertilitate). Fiind un nativ foarte devotat şi loial, Taurul nu-ţi va da motive de gelozie.

Nici unul dintre voi nu este genul de fluture care să meargă din floare-n floare, cum sînt semnele de Aer, de exemplu, aşa că probabil o să vă distraţi mai bine în doi, decît în locuri cu lume multă. Taurului îi place să aibă un cămin confortabil, unde îşi petrece destul de mult timp în general, iar Scorpionul este destul de "lenevos", cît să prefere să se destindă acasă, în faţa televizorului, şi nu alergînd prin restaurante, discoteci aglomerate.

Abordările liniştite şi realiste ale Taurului, care e pe departe cel mai chibzuit dintre voi doi, au în general darul de a te face să vezi lucrurile într-o lumină nouă şi de a te detensiona: ori de cîte ori va fi pus în faţa unui Scorpion enervat sau doar coleric, un Taur va da din umeri şi va aştepta să treacă furtuna, iar abia apoi îşi va spune părerea.

Fiind amîndoi semne fixe, sînteţi şi hotărîţi şi perseverenţi. Numai că acolo unde tu eşti grăbit, Taurul o ia încet, fără grabă, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relaţiei: Taurul are puterea de a-ţi oferi şi stabilitate, şi înţelegere.

Nefiind nici el un vorbăreţ vestit, Taurul poate adesea să se cam piardă în faţa tăcerilor pline de sens ale Scorpionului. Tu eşti de felul tău un nativ introvertit, dar nu uita că Taurul chiar vrea să înţeleagă toate misterele apelor în care te scalzi: vorbeşte cu el, şi vei vedea că multe probleme se pot rezolva astfel.

Materialist prin excelenţă, Taurul ştie să facă economii şi nu cheltuie pe prostii. Iar cum tu ştii să faci banii, probabil că la capitolul finanţe o să vă descurcaţi minunat. Amîndoi iubiţi confortul căminului, deci probabil că multe dintre cheltuieli se vor orienta spre casă.

Taurul este un nativ răbdător, aşa că va asculta tot ce-i povesteşti şi va încerca să înţeleagă cu adevărat ce se petrece în sufletul tău. Chiar dacă uneori nu are aceleaşi gusturi ca şi tine, faptul că veţi putea comunica atît de bine vă face să ajungeţi la un numitor comun aproape întotdeauna.

În dragoste, Taurul este un expert al formelor, deci şi al mîngîierilor. El va împlini toate visurile unui Scorpion, care ajunge la o intensitate a sentimentelor greu de depăşit de alte zodii.

Aşadar, o relaţie cu mari şanse de reuşită, dacă fiecare încearcă să cedeze un pic în momentele de criză.