COMPATIBILITĂŢI ZODII

Balanţă - Vărsător

Balanţă şi Vărsător, Aer şi iar Aer... O dragoste ca-n ceruri, numai să găsiţi şi pe cineva care să vă facă mîncare şi curăţenie.

Nu e chiar lipsită de probleme, dar este o relaţie care poate dura mult şi bine. Sînteţi amîndoi buni ascultători şi comunicaţi foarte bine cu cei din jur. Cu singura diferenţă că Balanţa merge pe principiul că fiecare trebuie şi să dea şi să primească, iar Vărsătorul o cam ia razna cu idei trăsnite, concepte şi discuţii la nivel abstract. Ascultă-ţi Vărsătorul, deci, şi nu uita că nu prea-l poţi schimba: e ca şi cum ai vrea să modelezi un cocoloş de Aer. Oricum, amîndurora vă place să vorbiţi, aşa că o să aveţi o relaţie excelentă de prietenie. Iar, cum şi Vărsătorul şi tu căutaţi mai întîi un prieten perfect şi abia apoi o verighetă, de aici poate începe totul.

Singura mica problemă cu un Vărsător este că iubeşte prea mult libertatea, iar tu prea vrei să-i pui pirostriile repede. Lasă-i timp şi spaţiu să se desfăşoare, nu-l lua tare şi acordă-i libertatea de care are nevoie. Este un semn foarte cerebral, rebelul zodiacului, mereu în căutarea unei cauze căreia să i se dedice.

Nu le aveţi, nici tu nici el, cu detaliile sau cu treburile prin casă. Cuvîntul "casnic" vă face pe amîndoi să strîmbaţi din nas. Şi nici nu prea sînteţi strîngători, economi, aşa că finanţele s-ar putea să devină o problemă. Dacă tu, ca Balanţă, ai putea să te mai abţii de la cheltuieli, poate reuşeşti să-ţi convingi şi Vărsătorul...

Pentru tine este important să ai în persoana iubită un prieten de nădejde, iar cu Vărsătorul ţi-ai găsit perechea, fiindcă nu doar că e de acord, ci chiar caută acelaşi lucru într-o relaţie. În dragoste, Vărsătorul îşi arată cel mai mult faţa de "experimentator", mereu cu idei noi, mereu pe muchia dintre dragoste şi joacă. Poate că ai să fii puţin uimit la început, dar nu uita că este inventatorul zodiacului: dacă nu e ceva de descoperit, vreo noutate, acolo, se plictiseşte repede.

În concluzie: o relaţie frumoasă, dar care are nevoie de o doză destul de mare de realism şi pragmatism, mai ales la nivel financiar, ca să supravieţuiască.