COMPATIBILITĂŢI ZODII

Balanţă - Scorpion

Balanţă şi Scorpion. Aer şi Apă: nici că puteai găsi ceva mai greu de amestecat!

Bun, e misterios, trăieşte intens fiecare clipă, pare că ascunde secretul universului şi e puţin cam obsedat pe alocuri. Acum, ce poate să-i placă unei Balanţe la un Scorpion? E un nativ greu de înţeles şi adesea are nevoie de timp, de izolare ca să-şi poată decanta sentimentele în linişte. Ceea ce simte este foarte complex şi în felul lui, desigur, poate chiar te iubeşte. Dar căile Scorpionului sînt tare greu de descifrat: este zodie de Apă, aşa că acolo unde Balanţa raţională şi echilibrată, care caută armonia şi echilibrul, se cam pierde sau refuză sa intre, Scorpionul nu are nici o problemă. Se descurcă perfect pe un ocean de sentimente, chiar şi pe timp de furtună.

Scorpionul e gelos şi posesiv. Dintre toate chestiile rele care se spun despre Scorpioni, mai nimic nu e adevărat, însă totul merită măcar ascultat. Posesiv pentru că sub carapacea de duritate, de nativ "impetuos", se ascunde o personalitate ce are mare nevoie de înţelegere, dragoste (multă, multă, multă) şi acceptare. Spiritul tău armonios va avea adesea de furcă în momentele cînd Scorpionul îşi iese din fire. Foloseşte-ţi la maximum diplomaţia pentru care Balanţa este recunoscută în zodiac şi nu încerca să înţelegi CHIAR totul la un Scorpion: Aerul nu rezistă prea mult în adîncul Apei, îi mai trebuie şi cîte o plimbare pe sus, prin nori. Adică pe la prieteni, prin oraş, pe unde ştii tu că te simţi mai bine. Probabil că Scorpionul o să rămînă acasă, fiindcă preferă asta şi, oricum, nu prea e genul care să se omoare după plimbări toată ziua buna ziua pe la un prieten sau altul.

Probabil că te-a fascinat spiritul lui intens şi dramatic, dar tot el este cel care te va dezechilibra cel mai adesea. Iar cum Balanţa are nevoie de armonie, echilibru şi siguranţă, numai bine n-o să-ţi facă. În plus, pe lîngă un Scorpion îndrăgostit, oricine - dar mai ales o zodie de Aer - pare cam rece şi insensibil. Adesea, poate chiar să se înfurie fiindcă te consideră prea rece. Iar tu probabil că o să te cam ataci cînd o să vezi cum se schimbă de la o zi la alta, cîte capricii are şi cîte secrete.

În dragoste, Scorpionul este "destinat" să fie excelent, dar iarăşi, la un moment dat o să înceapă să i se pară că tu nu prea eşti la înălţimea sau intensitatea sentimentelor sale. În plus, adesea poate fi şi puţin cam epuizant din punctul ăsta de vedere.

Aşadar, o relaţie dificilă, în care Balanţa se va simţi mai mereu ameninţată, provocată, dezechilibrată. Mai bine lasă...