COMPATIBILITĂŢI ZODII

Balanţă - Balanţă

Balanţă şi Balanţă? Cît v-a luat să stabiliţi prima întîlnire?

Cu o Balanţă o să te simţi ca şi cum te-ai uita mereu în oglindă: te uiţi la tine acolo, dar e şi cineva ciudat, care arată exact ca tine şi se uită la tine de dincolo. Pe partea bună, sînteţi amîndoi plini de viaţă şi îndrăgostiţi de frumos. Pe de altă parte, sînteţi cam leneşi cînd vine vorba de treburi casnice, şi muuuuult prea nehotărîţi. E greu să faci UNA BUCATĂ Balanţă să spună "da" sau "nu", darămite două!

Relaţiile între nativii aceleiaşi zodii pot fi foarte bune, dar prea adesea cei doi sînt "la fel", cam prea la fel, şi ajung să se cam plictisească sau să nu-şi suporte defectele. În cazul vostru, problemele de bază or să fie cine conduce şi unde, cine face curat prin casă şi unde învăţăm să lăsăm frîu liber pasiunii. Relaţia poate merge excelent dacă stabiliţi clar cîteva chestii de la bun început. Cum fiecare Balanţă e un mic general (deşi e un diplomat desăvîrşit, care conduce cu mult tact), stabilirea cu claritate a "sarcinilor şi îndatoririlor, răspunderilor şi drepturilor" încă de la început, chiar dacă o să vă ia 100 de ore de discuţii, merită efortul. Incapacitatea voastră de decizie vine din faptul că sînteţi cei care vedeţi cele doua laturi, le priviţi cu atenţie şi nu vreţi să greşiţi, să fiţi nedrepţi etc. (deşi, sincer, ca de la zodie la zodie: cînd vă pune cineva o întrebare de "da" sau "nu", aţi putea să faceţi un efort să răspundeţi în mai puţin de zece cuvinte...). Dar această nehotărîre implică multe alte chestii: adevărul este că nu suportaţi scandalul, certurile, crizele... şi realitatea. Adaptabilitatea excepţională de care daţi dovadă vă poate face amîndurora rău, fiindcă la un moment dat va trebui să luaţi şi decizii personale.

Dat fiind că nici unul din voi nu îşi exteriorizează prea mult sentimentele, relaţia ar putea să cam şchiopăteze din cînd în cînd. Balanţele nu prea se implică, pentru a nu fi rănite mai tîrziu, dar, într-o relaţie cu o altă Balanţă, neimplicarea la pătrat poate duce la stagnare. Mai ales din punct de vedere sexual, unde amîndoi ar trebui să încercaţi să fiţi mai relaxaţi, mai puţin rezervaţi.

Cum semnul Balanţei este cel al parteneriatului şi, prin extensie, al căsătoriei, probabil că deja vă gîndiţi la măritiş sau însurătoare. Bine ar fi să stabiliţi întîi cînd şi unde vă întîlniţi data viitoare: o să vă ia destul timp chiar şi asta.

Pe scurt, o relaţie care poate merge dacă fiecare îşi dă seama că exact ceea ce nu-i place la partener îi lipseşte şi lui.