COMPATIBILITĂŢI ZODII

Balanţă - Fecioară

Balanţă şi Fecioară? Aer zglobiu şi Pămînt? Mai bine stai acasă la televizor, măcar aşa nu te enervezi...

Personalitatea ta plăcută şi atrăgătoare o să atragă imediat o Fecioară. Problema este că Fecioara e un semn atît de perfecţionist, încît începe să critice tot ce mişcă. Iar ţie tocmai asta nu-ti place, să te bată cineva la cap toata ziua buna ziua, să te analizeze şi să te urmărească pas cu pas. Pe deasupra, Balanţa este prea sentimentală pentru Fecioara adesea inhibată emoţional (sau prea rezervată) şi care ia viaţa PREA în serios. Este un nativ destul de inflexibil pentru gustul tău, şi nici nu-şi deschide foarte uşor sufletul. Dragostea o să fie de scurtă durată între voi doi.

Bineînţeles, datorită diplomaţiei sale şi farmecului pe care-l emană în permanenţă, o Balanţă se poate înţelege cam cu oricine de prin zodiac. Singura problemă este atunci cînd ţie n-o să-ţi mai convină relaţia. Fecioara este un semn adesea prea rezervat, chiar şi sexual. Sigur, este un nativ fidel şi nu-i fug ochii prin alte părţi, iar asta este bine. Sigur, te poţi baza oricînd pe o Fecioară: la bine, la rău, dimineaţa, seara, cînd ai nevoie, Fecioara este alături de tine.

Fecioara este un nativ pentru care "acasă" înseamnă aproape totul. Cînd nu stă prea mult pe la serviciu, e acasă trebăluind, făcînd ceva util: simte nevoia să se ştie folositoare. Totul e curat şi ordonat în jur. Iar cu o Balanţă cam dezordonată şi cam leneşă cînd vine vorba de treburile casnice, care amînă de azi pe mîine curăţenia sau îşi angajează o menajeră (ca are prea multe chestii de făcut prin oraş), certurile nu vor întîrzia să apară.

Intelectual, va potriviţi şi nu prea... Sigur, poate fi nemaipomenit să asculţi o Fecioară vorbind, are o minte ascuţită, ageră, analizează totul cu atîta sînge rece şi poezia nu-i lipseşte. Dar parcă e cam refractară la idei noi. Parcă nu e chiar aşa de flexibilă. Parcă te cam plictiseşti uneori. Şi asta-i doar începutul, fiindcă, pe termen lung, nu numai că o să te bată la cap să mai pui şi tu osul la treabă prin casă (şi Fecioara poate deveni obsedată de curăţenie), dar discuţiile voastre or să se axeze cam prea des în jurul chestiilor practice, prozaice. Asta fiindcă Fecioara e semn de Pămînt şi tare-i mai place Realitatea.

În concluzie: o relaţie care, după toate predicţiile astrale, n-ar trebui să meargă de nici un fel. Dar, cine ştie, poate că aveţi nişte planete puse strategic pe ici, pe colo şi, cu puţin efort, fiecare din voi ar putea să se mai schimbe un pic.