COMPATIBILITĂŢI ZODII

Balanţă - Gemeni

Balanţă şi Gemeni? Nota zece.

Dar nu uitaţi să mai coborîţi şi pe pămînt din cînd în cînd, are lumea nevoie de voi pe-aici. Cu două semne de Aer, dintre care unul e un Geamăn cu două feţe (sau personalităţi, cum le place lor să spună) iar celălalt e o Balanţă cu doua talere mereu căutînd un echilibru, totul e perfect. Numai să găsiţi pe cineva care să mai stea şi pe acasă, să facă curat şi chestii de astea. A, şi pe cineva care să aducă bani în casă.

O relaţie excelentă: Gemenii sînt atît de curioşi, de tineri în suflet, de zvăpăiaţi, încît o să te fascineze. Dar şi mai mare va fi atracţia pe care o simte Geamănul faţă de tine. Asta fiindcă, pe lîngă un Geamăn, pînă şi o Balanţă pare realistă şi cu picioarele pe pămînt. Talentul la comunicare al Geamănului, vivacitatea sa, felul în care se strecoară mereu şi ajunge în "miezul acţiunii", toate acestea or să transforme fiecare zi într-o nouă aventură. Probabil că aveţi o grămadă de prieteni, fiindcă Geamănul este la fel de sociabil ca şi tine. Probabil că o să te scoată mereu prin oraş (nu stă pe acasă) şi probabil că o să trebuiască să va gîndiţi serios de tot, la un moment dat, cine mai stă şi pe acasă.

Nici unul din voi nu prea le are cu "făcutul banilor", sau cu păstratul, economii şi alte prostii de astea. Dacă credeai că tu trăieşti clipa, stai să vezi un Geamăn. Împreună, o să vă distraţi cam mereu şi o să uiţi pînă şi cuvîntul plictiseală. Legătura pe plan intelectual este excelentă, fiindcă sînteţi amîndoi semne de Aer şi vă înţelegeţi unul pe altul, vă intuiţi reciproc modul de gîndire.

Cît despre dragostea fizică, alături de un nativ al cărui nume e la plural şi care are adesea minimum zece personalităţi de rezervă (să fie, acolo, că nu strică, oricum nici măcar nu se străduieşte, aşa e el), sexul va fi excelent: aproape nimic nu e prea îndrăzneţ sau prea ciudat.

O relaţie în care merită să rămîi, nu numai pentru că amîndoi conceptualizaţi la fel de mult (şi consideraţi că organul sexual principal e creierul), ci şi pentru că este o şansă de a te redescoperi mereu, de a fi tu. Nu-i nevoie să schimbi nimic, ca să atragi un Geamăn. Doar să munceşti ceva mai mult, ca să ai cu ce să-i plăteşti nota telefonică.