COMPATIBILITĂŢI ZODII

Balanţă - Taur

Balanţă şi Taur? O Balanţă cu capul pe umeri ar trebui să se gîndească de zece ori înainte să se arunce în aşa ceva... o relaţie dificilă.

Desigur, Taurul este foarte-supra-minunat ca persoană, nici nu încape discuţie. Problema între voi doi este cu luarea deciziilor, chiar şi a celor mai neimportante. Stilul Taurului la capitolul ăsta? Se aşează frumuşel şi aşteaptă să vină cineva care să rezolve problema. Stilul Balanţei? Cam tot pe acolo. Iar cu două semne cărora nu prea le place să vorbească deschis despre o grămadă de lucruri şi care preferă să lase lucrurile să se rezolve de la sine, în loc sa intervină, conflictele s-ar putea să apară destul de des.

La început, relaţia merge frumos. Taurul se bucură de tot ce este bun în viaţă, este un senzual şi ştie să se distreze. Numai că Balanţa, de Balanţă ce e ea, nu se poate abţine de la un mic flirt din cînd în cînd, aşa, ca să se asigure că încă mai este dorită. Iar Taurul nu prea apreciază chestia asta. E un fel de fanatic al fidelităţii. O mare parte din combinaţia asta depinde de ce fel de Taur ţi-ai ales. Dacă este un Taur fără complexe, care are încredere în sine, ar trebui să nu-l deranjeze chestii insignifiante precum asta. Dar daca nu...

Nu uita că pentru un Taur stabilitatea este foarte importantă şi, dacă se simte el în siguranţă şi te consideră persoană fidelă şi devotată, totul poate deveni perfect. Este foarte posesiv, iar tu eşti cam prea cerebrală ca să înţelegi chestiile astea complicate, aşa că lasă-l să fie posesiv şi, după ce s-a convins ca Balanţa asta e doar a lui, poţi să-ţi vezi de treabă şi să te plimbi prin oraş cît îţi pofteşte inima. Probabil fără Taurul tău, fiindcă lui îi place mai mult să stea pe acasă, se simte mult mai bine acolo decît prin oraş. Bineînţeles, dacă ai să cheltuieşti în neştire, ca o Balanţă ce se respectă, ai să ai ceva necazuri, fiindcă Taurul este foarte grijuliu şi econom cu banii. Nu-ţi pierde răbdarea, explică-i că tot ce ai cumpărat are un scop bine definit, şi aşteaptă-l să se calmeze. Iar data viitoare nu uita să-i cumperi şi Taurului ceva (de mîncare, eventual) de pe unde hălăduieşti tu, iar el n-o să se mai supere. Desigur, şi Taurului îi place să facă cumpărături, dar le gîndeşte mult mai bine şi mai îndelung.

Este un nativ teribil de încăpăţînat. Ca un Taur. Toata răbdarea şi diplomaţia Balanţei sînt adesea insuficiente cînd e vorba de a convinge un Taur să facă sau să nu facă ceva. Cel mai adesea e greu să-l urneşti să facă ceva, fiindcă este destul de imobil.

Sexual, va înţelegeţi cel mai bine. Taurul este o persoană foarte senzuală, care ştie să savureze fiecare moment, cu o voce adesea foarte frumoasă, foarte răbdător şi cu o atingere aproape magică.

Aşadar, o legătură care poate merge DACĂ Balanţa este pregătită să ofere fidelitate deplină (adică de tot, completă, fără subterfugii). Taurul îţi poate oferi siguranţa materială de care ai cam avea nevoie şi un echilibru pe care l-ai căutat cam mereu. Numai că este greu de acceptat pentru un semn de Aer imobilitatea semnului de Pămînt şi încăpăţînarea acestuia. De aici se vor naşte cele mai multe probleme.