COMPATIBILITĂŢI ZODII

Compatibilităţi zodia Balanţei:

Compatibilitate excelentă: Balanţă-Gemeni, Balanţă-Leu, Balanţă-Săgetător, Balanţă-Vărsător

Compatibilitate bună: Balanţă-Berbec, Balanţă-Balanţă

Compatibilitate acceptabilă: Balanţă-Taur, Balanţă-Fecioară, Balanţă-Scorpion, Balanţă-Peşti

Compatibilitate redusă: Balanţă-Rac, Balanţă-Capricorn

Balanţă - Berbec

Balanţă şi Berbec? Şi da, şi nu, poate da, poate nu... nici stelele nu prea se hotărăsc.

Sigur este că sînteţi la 180 de grade distanţă unul de altul pe cercul zodiacal, adică sînteţi zodii opuse. Adică atracţia dintre voi, la prima vedere, este fatală, memorabilă, mistuitoare. Dar, în general, relaţia are multe dificultăţi mai tîrziu. Există mai multe puncte bune decît rele, dar alea rele sînt esenţiale.

Tu eşti semnul parteneriatului (de orice fel, deci şi al căsătoriei, familiei, prietenilor, asociaţiilor), iar Berbecul este semnul iniţiativei. Superb, asta ar trebui să se termine cu "pînă la adînci bătrîneţi". Ei, dar cam tot de aici pornesc şi problemele: Berbecul, orientat spre acţiune, are impresia că Balanţa nu vrea să privească realitatea în faţă, iar tu, după ce s-a destrămat vraja de la început, o să consideri că Berbecul este cam prea obraznic, nepoliticos, lipsit de tact, nediplomat. Dorinţa ta este de a găsi echilibrul, armonia şi pacea interioară. Berbecul are nevoie de lumi de cucerit, Columb scrie pe fruntea lui, n-are linişte dacă nu ştie că face mereu ceva nou. Pe deasupra, deşi îi cam alunecă ochii, Berbecul cere de la partener fidelitate completă şi nu prea iartă Balanţa cînd o vede că nu se poate hotărî să se implice mai mult într-o relaţie. Raportul fizic, ca în toate cazurile de "atracţie a contrariilor", este fantastic, dar ce rămîne după aceea?

Sigur, probabil că te-a atras la Berbec tocmai această atitudine de "eu POT", disponibilitatea sa de a se înhăma la riscuri cît mai mari, entuziasmul enorm cu care începe o chestie (cu îndeplinirea stă mai prost, că începuturile le are în joben), dar foarte adesea, acest nativ nu prea se uită înainte de a păşi. Tu eşti un semn foarte analitic şi intelectual şi adesea, dacă-ţi foloseşti la maximum tactul, prezenţa ta va fi chiar benefică pentru un Berbec bătăios şi dispus să înceapă minim cinci proiecte în aceeaşi zi. Ţie-ţi plac echilibrul şi moderaţia, în timp ce Berbecul nici definiţia nu le-o ştie. Diplomaţia ta este într-adevăr pusă la încercare în relaţia cu un Berbec, fiindcă doar ea poate face ca relaţia să meargă pe termen lung.

Sexual, este o relaţie excelentă, poate cel mai bun aspect dintre voi doi este chiar acesta, cel fizic. Berbecul este foarte pasional şi atent. Nu uita că îi cam fug ochii, dar numai şi numai dacă se plictiseşte.

Balanţa ar vrea să se căsătorească, însă Berbecul e prea independent ca să ia o decizie atît de importantă. Este şi încăpăţînat nevoie mare, aşa că ar fi bine să-l faci să creadă că a fost ideea sa, fiindcă unui Berbec nu-i place să i se spună ce să facă.

Pe scurt, o relaţie în care, dacă te hotărăşti să rămîi, vei fi mereu pus la încercare.