COMPATIBILITĂŢI ZODII

Fecioară - Fecioară

Doua Fecioare? Cum îi spune... Eden, parcă? Sau Paradis? Cam pe acolo, oricum...

Relaţiile între nativi ai aceleiaşi zodii sînt un pic cam ciudate pe alocuri. Dar între două Fecioare totul pare să meargă bine, cumva. Adesea, unul dintre voi este Fecioară mai atipică, iar celălalt versiunea mai cuminte, "clasică". Atîta timp cît cei doi perfecţionişti ai zodiacului or să-şi mai înfrîneze instinctele de a găsi mereu defecte şi de a critica (spre binele celuilalt, ştim, dar uneori prea mult bine...), relaţia dintre voi poate să devină interesantă şi incitantă.

Sînteţi amîndoi responsabili şi nici prin gînd nu v-ar trece să cheltuiţi prea mult pe prostii. Amîndurora vă place să vorbiţi şi să analizaţi şi să disecaţi totul. Fiind nativi sub semnul lui Mercur, argintul viu şi pristavul zeilor, bineînţeles că vă merge mintea ca o zvîrlugă şi că aveţi mereu ceva de făcut, mai ales pe la serviciu. ASTA poate deveni o mică problemă între doua Fecioare. Fiindcă exact aici aterizează serviciul: între voi, despărţindu-vă şi nelasîndu-vă timp să mai faceţi şi altele. În mod normal, două Fecioare ar putea face cu succes orice gen de afacere care cere meticulozitate (o firmă de avocatură, de contabilitate, ceva?). Sînteţi amîndoi genul de oameni care trăiţi la un nivel mai mult intelectual, iar sexul e undeva pe planul... mă rog, nu pe primul şi nici pe cel de-al doilea.

Nu e exclus să aveţi unele meciuri privind eterna întrebare "cine-i şeful p-aici?". Dar aveţi prea multe în comun şi sînteţi mult prea raţionali şi cerebrali amîndoi, aşa că o să cedaţi, probabil, pe rînd, aşa cum se cuvine. Important este că lîngă o Fecioară ca şi tine nu te vei plictisi niciodată şi nici nu te vei simţi niciodată trădat. Este la fel de fidelă ca şi tine şi-i merge mintea cam pe aceleaşi coclauri. Sînteţi idealişti pînă la cer şi o palmă mai sus, dar în acelaşi timp aveţi o doză bună de pragmatism şi de realism, aşa că o să vă daţi repede seama, fiecare, ce se poate şi ce nu schimba în celalalt.

În sfîrşit, un partener care nu se mai plînge că stai prea mult pe la serviciu, pentru că tot pe acolo stă şi cealaltă Fecioară din relaţia asta. Cam prea mult, e adevărat. Nu uitaţi, asta chiar poate deveni o problemă: de cîte ori vad cîte o Fecioară bombănind în legea ei ceva despre ce are mîine de făcut pe la serviciu, parcă-mi vine să le spun să se mai relaxeze. Nu moare nimeni dacă staţi mai puţin pe la birou, dacă vă mai lăsaţi problemele pe la uşă cînd veniţi acasă şi aşa mai departe. Bineînţeles, că două Fecioare ce vă aflaţi, aveţi voi o idee, aşa, cum că viaţa asta nu merită trăită dacă nu eşti mereu util, dacă nu faci mereu ceva folositor. Ei, na! Ia luaţi-vă voi frumos de mînă şi staţi o duminică în parc fără să faceţi nimic util, să vedeţi ce-o să vă mai relaxaţi. Cu Fecioarele chiar nu-i de glumă, iar cînd se adună două la un loc, birou de avocatură vă numiţi: muncă şi discuţii, şi discuţii şi muncă, şi ajutat prietenii, şi făcut toate chestiile alea necesare prin casă, şi dragoste lasă că fac vecinii...