COMPATIBILITĂŢI ZODII

Fecioară - Taur

Fecioară şi Taur. Pămînt şi Pămînt? O relaţie fericită, deşi nu prea incitantă, şi o căsnicie serioasă şi stabilă.

De ce? Pentru că amîndoi aveţi cam aceleaşi idealuri şi pasiuni. Pragmatici, cu picioarele pe Pămînt, fără gusturi de aventuri ciudate sau experimente deşucheate, amîndoi vă doriţi un viitor sigur, stabil şi sînteţi "de casă". A, şi mai aveţi şi pasiunea de a strînge bani. Aşa că, de te vei hotărî să rămîi cu un Taur, nu vei avea niciodată probleme cu comunicarea.

Raţionalismul tău se potriveşte bine cu insistenţa adesea acerbă, deşi blîndă, a Taurului. Pe deasupra, Taurul este conştiincios, muncitor şi va fi mereu de acord cu tine în privinţa chestiilor practice. Nu se supără cînd îl mai critici, fiindcă este un bun analist. Dar e cam impulsiv şi adesea vede roşu în faţa ochilor... Deşi Taurului îi trece repede, Fecioara sensibilă ar putea fi rănită de ieşirile acestui nativ.

Tu, Fecioară guvernată de Mercur, nu te poţi îndrăgosti de cineva dacă nu te poţi îndrăgosti de mintea acelui cineva şi dacă nu ai sentimentul stabilităţii. Taurul îţi va oferi într-adevăr stabilitate, echilibru şi o binevenită doză de pasiune înfocată, fiindcă este guvernat de planeta iubirii, Venus. Este foarte fidel, dar atenţie, Taurul îşi plăteşte întotdeauna datoriile – şi nu numai cînd e vorba despre bani.

Desigur, fiind vorba de un semn fix şi de unul mobil, neînţelegerile ar trebui să se rezolve repede: acolo unde nu cedează unul, va ceda celălalt. Singura mică problemă în această relaţie este încăpăţinarea. Daca o să treceţi peste ea, şi tu şi Taurul tău, fericirea pe Pămînt este a voastră.

Taurul este un maestru al dragostei cu pasiune, cu ardoare, şi este un nativ care se implică mult într-o relaţie. Este şi foarte posesiv, dar asta o să-ţi placă, fiindcă Fecioara se simte bine răsfăţată şi aparţinînd cuiva.

O relaţie în care numai Pămîntul domină poate deveni cam statică pe alocuri, aşa că tu va trebui să fii cel care să ia iniţiativa ieşirilor în oraş sau în natură, dacă vrei să-ţi mai scoţi Taurul din ţarc. Comoditatea amîndurora este destul de mare şi, deşi este unul din lucrurile care vă unesc, la un moment dat poate deveni şi o piedică în explorarea altor faţete ale relaţiei.

Pe scurt? Taurul e proiectat special ca să-ţi fie partener. Aşa că nu-l pierde.