COMPATIBILITĂŢI ZODII

Leu - Vărsător

Leu şi Vărsător. Ori e prea bine, ori e prea rău...

Atracţia fizică dintre voi este fantastică. Probabil că a fost dragoste la prima vedere... Dar tendinţa Vărsătorului spre critică şi analiză o să-ţi rănească eul. E adesea distant şi pare că nu ar avea sentimente, fiindcă trăieşte în Aer, iar unui Leu de treabă asta-i cam miroase a respingere!

Vărsătorul este neconvenţional, dragostea şi relaţiile le priveşte altfel decît tine, parcă nu se implică aşa de mult. Parcă prea e mereu altundeva decît acolo, la picioarele tronului pe care stă Leul. Devine nerăbdător şi iritat cînd vede că Leul este atît de dramatic, şi nu acceptă prea adesea să te pună în centrul universului său. Fiindcă el explorează mereu, aşa că universul e o chestie relativă... În plus, este prea independent ca să fie un supus cuminte, şi adesea aici se termină totul. Pentru că Leul simte nevoia să domine (pe bună dreptate, de-aia e Rege!) şi, deşi Vărsătorul intuieşte că aşa ar trebui să fie, nu-i prea place să admită în mod făţiş acest lucru.

Sînt şi părţi bune, însă, chiar dacă într-adevăr vrei să faci relaţia să meargă, concentrează-te asupra lor: Vărsătorul va fi exact audienţa de care aveai nevoie, acel ascultător avid, admirator înfocat al ideilor tale. Numai că n-o să se abţină şi tot o să mai bage şi cîte o idee de a sa în conversaţie, sau o să te întrerupă mai des decît e voie la curtea regală... Nu uita că, deşi pare întotdeauna detaşat şi distant, nu este aşa: pur şi simplu trăieşte altfel pasiunea. Nu este la fel de ostentativ în dragoste ca tine, dar asta nu înseamnă ca nu iubeşte. Însă leului îi place să se ştie iubit, să i se spună că este cel mai bun, cel mai frumos şi mai deştept (cel mai adesea aşa şi este).

Vărsătorul este foarte individualist şi prea independent pentru tine. El este făcut să schimbe lumea, iar ăştia nu-s oameni pe care să-i ţii acasă. Adesea, o să-ţi spună că eşti prea conservator sau că nu faci destul. Poate că te va respecta, dar nu atît cît ai tu nevoie... Vărsătorul vrea în primul rînd un prieten pe lumea asta, iar tu vrei iubirea adevărată, pura şi strălucitoare. El se ghidează după ce-i spune mintea, tu după ce-ţi spune inima ta generoasă.