COMPATIBILITĂŢI ZODII

Leu - Balanţă

Leu şi Balanţă. Foc şi Aer. O combinaţie reuşită din multe puncte de vedere.

Latura ta creativă se potriveşte cu tendinţa artistică a Balanţei, care va fi mereu încîntată şi uimită de personalitatea ta. Acest nativ nu prea ştie să ia hotărîri, aşa că nu se va supăra şi chiar va prefera să fii tu cel care le ia (deşi este înclinat spre dominaţie, are un fel mai subtil de a-şi manifesta tendinţa). Balanţa fiind un semn cardinal, iar tu un semn fix, sînteţi amîndoi stabili şi generoşi, echilibraţi. În plus, Balanţa este romantică, precum eşti şi tu, deşi adesea nu atît de pasională ca şi tine.

O relaţie activă, plină de conversaţii strălucitoare, de ieşiri în oraş (Balanţa este un nativ foarte social) şi în care amîndoi cheltuiesc o grămada. Aerul Balanţei te va face să "arzi" la adevăratul tău potenţial. Îi place să discute şi să despice firul în patru, fiindcă este un semn analitic. Aşa că n-o să te plictiseşti alături de o Balanţă. Îi place tot ce este elegant şi rafinat, aşa că gusturile tale extravagante n-or să fie comentate.

Cel mai bine în relaţia cu o Balanţă te vei înţelege la nivelul comunicării: puteţi fi cei mai buni prieteni. Iar cum dragostea izvorăşte din prietenie...

Va trebui totuşi să ai grijă să nu treacă mult timp fără să-i acorzi atenţie. Balanţa este ca o sticlă de apă minerală fără dop: dacă o laşi prea mult, îşi pierde tot acidul, toată verva şi toată strălucirea. Dar Balanţa este dispusă să-ţi acorde toată admiraţia pe care o meriţi şi va fi încîntată de stilul tău înflăcărat şi ardent de a trăi viaţa, de a emite idei şi de a face planuri, deci nu se supără dacă este dominată.

O oarecare mică problemă ar fi faptul ca Balanţa este foarte sinceră, genul "ce-i în guşă-i şi-n căpuşă", aşa că uneori s-ar putea să te mai coboare de pe soclu. Dar, dacă ai să ştii să asculţi şi să înţelegi, ai să vezi că de fapt acest nativ vede mult mai bine adevărul şi calea de mijloc: pentru Balanţă, nu există doar alb şi negru, ci o multitudine de tonuri de gri (iată de ce se şi hotărăşte atît de greu).

Aşadar, o relaţie în care ai să simţi că eşti apreciat la adevărata ta valoare. Mergi pe acest drum, n-o să-ţi para rău.